29 January, 2009

507

Semalam ,

sebelah paginya pB terpaksa rela ke Jalan Semarak.
Ada COMPETENCY ASSESSMENT .

Bila sampai kat dewan pereksa tu ,
tukang jaga soklan siap cakap

"Tak payah risau"
"Awak kalau baca pun , awak tak akan boleh jawab"
"Dan kalau awak tak baca , lagi awak tak leh jawab jugak".

He he he ....






Memang ..
pB tembak setembak nyer.
Macam macam peluru pB guna .....

Kena dengan tak kena jer , yang tak tahu tu ....







Antara peserta yang turut mengambil exam tu...
Dari Johor pun ada ......



8 comments:

achik said...

"Awak kalau baca pun , awak tak akan boleh jawab"

hahaha.. siot je.. ;p

Fadh said...

nie gie periksa ke gie perang...siap tembak menembak lagi he he he

AZWA said...

amvoiii tukang jaga peksa tu...bukannya nak bagi moral support, kasi down lagi ader huhuhuhu...

harap2 tembakan pb tu mengenai sasaran hehehe

KV said...

huhuk..teringat exam ptk. rasa nya tahun ni segerombolan ke putrajaya

muadzlife said...

harap2 tepat le tembakan tu..hehe

Yunus Badawi said...

Lain kali pakai c4 aje. Gerenti ,,, hancus.
Anyway semoga berjaya.

Ordinary Superhero said...

best tu,...lama dah tak main tembak menembak ni.

Azhar Ahmad said...

Exam apa tuh aka... Tak penoh dengor lah....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...