30 January, 2009

509



Nak kata demam , dah tak panas dah badan nie.

Tapi ....


Perut rasa lapar , tapi bila dok depan makanan ,

asyik dok tenung jer makanan tu ...


Badan rasa letih sentiasa , tapi , bila nak landing ,

mata tak nak lena .....


Mulut pun rasa pahit semacam jer ....


Nak kata pening , tak pening , tapi rasa mamai semacam jer ...


Entah ler .....



Dah teringin nak makan laksa penang lar pulak
sekarang nie .....

27 comments:

HappyIrfa said...

perubahan cuaca kot.hehe,kat epot ni hari jumaat adalah hari makan laksa,sbb break lama

umeboshi said...

k.pb...jgn jgn nurin nak ada adik tak? akkkakak. take care la ek..

Yunus Badawi said...

Nurin nak adik lelaki kan? hehehe

zareda said...

zar dema dema ni teringin sangat makan gulai masam ikan patin.. pedas pedas menyungkit tu sure boleh jadi ubat..huhuuhuhu

azian said...

pB,
Jeng, jeng jeng...lain macam je bunyi demamnya...?Nanti comfirm bagi tahu ye..

yushida03 said...

musim dia kot.. saya pun dr minggu lepas lagi x sedap badan.. tp alhamdulillah x melarat..

Ummibatrisya said...

entah-entah ada rezeki kot

ahli keluarga nak bertambah :)

sya said...

eh... jangan jangan nak tambah isi rumah...

Intan Rosnitta said...

Rezeki tahun baru kot Kak PB. Nanti share tau!

:D

Neeza Shahril said...

single line kor double line kakok chomey???

nok ikut jejok langkoh Ja kor?? hehehehh..

Akmal said...

Ada rezeki nak masuk ke nih? :D

Azhar Ahmad said...

Takkan dah 'melekat' kot kakk..... Uhuhuhu

cikgu panji said...

ye le...mungkin nurin nak dpt adik.bestnye....

Anonymous said...

Ko macam tahu melekat lak azhar ahmad hehehehe..mcm mana ko tahu daaa?Lain mcm je bunyi..pB demam tu jumpa tabib le.

GigiPalsu said...

"Bersabarlah dalam menghadapi penyakit, Sesungguhnya penyakit itu penghapus dosa."

shafarina said...

hihi berisi? rezeki tahun baru tu..

maklang said...

entah2 ada apa2 tak...

apa2 pun take care yer..

~akuni~ said...

Biasanya kan kalau org pompuan cite x sihat ke apa ke, mesti org kata peknan kot, macam lah x de keje lain lg org pompuan nak buat selain dr peknan... ke betul pb ni peknan... muhahahah

BTW, kena gastrik kot..

manlaksam said...

Musykil......semoga cepat baik.

zino said...

baru nak kebas demam macam tu la selera lambat datang.. tapi kadang tu kena lah paksa.. dan minum air banya sikit.. kalau boleh 100pluss tu.. utk tambah tenaga..

xiiinam said...

ada makan limau mandarin tak? ckLah pun demam gara-gara terlebih makan benda tu...

ima said...

ye...ia..lah,lain macam je bunyi, kot-kot ada isi tu !!!

TokNabe said...

Mungkin kena buatan ore ni...... :D

AZWA said...

Demam tapi tak demam...hah..macam tu la azwa rasa last week, buat apa benda pun semuanya malas, rasa tak berdaya...sib baik boss baik hati..lepas abis kes, bleh balik umah landing....

semoga PB cepat sembuh ya..

Adry said...

macam berisi jer... hehehe

Zaki said...

macam orang bercinta je PB ni, makan tak lalu, tidur tak basah, dok termenung je...

Alex Lacey said...

rindu ko abear ko? ;)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...