20 February, 2009

523

Salam semua



terimakasih diatas segala doa ..
Alhamdulillah pB telah pun keluar dari hospital petang semalam.


Sekarang ni , masih lagi dalam recovery stage ....


Ohh...
pada yang masih tak tahu , pB diserang demam denggi ....


Mc hingga 25hb nie ...

Insyaallah , bila dah betul betul gagah , pB akan mula berblog semula .....



Mizz u allll

21 comments:

achik said...

moga cepat sembuh kak.. :)

vimmiyasmin said...

Kak PB

semoga cepat sembuh!

TokNabe said...

emm....memang kira tahap kritikal juga la kalau kena denggi tu. Harap cepat2 sembuh.

maklang said...

Alhamdulillah dah sihat sikit...jaga diri baik2 ye..

zino said...

demam denggi ya.. ambik masa utk recover kena makan dan minum banyak sikit walaupun tak ada selesa.. zino dah pernah kena tau bagaimana siksa nya.. semuga cepat sembuh..

Yunus Badawi said...

Alhamdulillah dah mula sembuh dan dah keluar dari tahap kritikal. Kalau boleh makan sup ketam supaya kiraan platelet cepat naik.
Saya pernah kena denggi dan platelet turun hingga 9. Mungkin belum ajal. Alhamdulillah masih dipanjangkan umur.

Alex Lacey said...

keno jugok denggi tu...ingak ko selamat doh hari tu...tapi syukur la tubek wad doh....jago diri baik-baik lah...k.we nok suggest makae ubat tu, tapi hari tu PB denga doh kae?

xiiinam said...

berehat cukup-cukup ya pB...moga pulih..

xiiinam said...
This comment has been removed by the author.
cikgu panji said...

kesiannya.
semoga cepat sembuh.

ima said...

Demam denggi...kesiannya,saya tahu macam mana sakitnya kena denggi ni, saya gak pernah mengalaminya, masa tu tgh hamil 4bulan....nasib baik cepat dikesan,

anyway semoga cepat sembuh.

Kak Elle said...

banyak rehat pB ye bila dah 100% suhat bolih lah berblogging lagi.

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

Salam... Jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com

Zabs said...

Salam pB,
Alhamdulillah. Semoga sehat seperti sediakala. Banyakkan rehat.

13may said...

oh!

syukur :)

MULAN said...

moga cepat sembuh..

Neeza Shahril said...

jaga diri deh kakok comel..
makae ubat tu mmolek..
jangae culah ;)

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ya Allah, kena denggi rupe nyer. kak pb jaga diri molek2....yer biar sembuh 100%, takut nyer kena demam denggi, take care kak pb!

Purpleheart said...

Take care kak..

Fadh said...

alhamdulillah...dah sembuh pun.

Ummibatrisya said...

rajin-rajin makan ubat ye :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...