27 February, 2009

526

Suppose to go to Taman Melati ....

Really really want to go ....

Tapi ,


Tular , kita merancang tapi Allah yang menentukan ....

Hmmmm .....


Apasai lar buat makan makan tu kat situ...


Jauh bebenor pB nak kesana .............

Untuk Pak Payne ....

Semoga berjaya dan someday , bila Pak Payne balik lagi ,
kita try to jumpa again .......


8 comments:

zino said...

kalau tau mudah je tu.. masuk MRR2 dari kesas terus je ke taman melati..tapi memang jauh la..

Mak Su said...

belum masanya kot, insyallah some other time ler tu :)

Button Planet said...

pB, akak pun baru semalam baca blog PP dan rasanya tak sempat nak buat appt nak jumpa makan-makan... dah agak mesti kat area KL sebab tu tak berani nak buat appt... takut nanti tak sempat balik semula ke Shah Alam, sebab ada meeting petang pula...

Kak Azzah8

Neeza Shahril said...

ooo.. ada gathering dengan Pak Payne ke?
next time lah kot kak pb..

lupekanje said...

tingat lak taman rekreasi melati kat perlis tu...ingatkan PB pun nak ke sana...roper2nya Tmn melati kat sini..hehhe..

tchersally said...

pB..hmm x de rezeki la tuuu..mujur Sally sempat jumpa Pp d KB..huhu..gembira sangat..

xiiinam said...

Errr.....nak tulis ape ekk? Saja nak tinggal jejak je ni...he..he..larut malam dah!

manlaksam said...

Kadang-kadang apa yang dirancang tak jadi, tapi tiba-tiba yang tak dirancang pula berlaku. Itu lah kebesaran dan kekuasaan Nya.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...