03 March, 2009

532





apasai entry bawah tu

tak ada orang komen ????

Cikgu Ramlah yang baru balik
beli 7 batang kulit kayu manis
je ker , yang baca ???????

17 comments:

Neeza Shahril said...

tok dae baco la kakok comey...
baru kelik ngaji ni.. :)

Alex Lacey said...

tok terbaco sbb entri extra...tapi sedap lah lagu dio PB....

eh...buleh dok email hok k.we ata?

aNIe said...

PB...adoi...menjerit sampai nampak anak tekak tu...hehehehe

AZWA said...

ala ciannya dier..jgn majuk...meh meh gi makan satay kajang hehehe

Tijah said...

mari saya komen!

KOMEN!

hehehe! ampon!

Yunus Badawi said...

Kalau pergi makan satay dgn Azwa jgn lupa ajak saya hehehe

Kak Elle said...

dah jgn pekik lagi sori skg saya susah nak mengodeh kat kerja maklum lah ada partner tau....

~akuni~ said...

Uh uh uh... merajuk pulak PB, baca, tp x tau nak komen apa sebenarnya...

Kat blog sy tu pun ada 2 entries yg x de komen... hu hu hu... apa nak buat...

zino said...

nak ikut juga hehe

ima said...

baca...tapi tak tahu le nak komen tentang lagu ni...hehehe.

Zareda Norman said...

Pb ambui terika sampai nampak anak tekak..

dah dah jangan merajuk.. meh kita komen ramai ramai

pB said...

ZAR
Saja buat gempak

pB said...

IMA
Ada gak kan , dkg kdg tu bila baca , tak tau nak komen apa

pB said...

BRO ZINO
Ikut ??
Nak pie mana??




SALLY
Bukan merajuk.
Saja nak gempakkan blog

pB said...

KAK ELLE
Situasi akak lagi 'berat' daro pB.




YB
Date kita semalam pun tak jadi , apa citer????

pB said...

TIJAH
Tak ada apa yg perlu diampunkan ...



Tak dak dosa pun ...




KAK ANIE
Sib baik nampak anak tekak jer.
Kalau nampak benda lain , mesti semua lariiii

pB said...

KAK WEAR
Tak dok lar email tu ...




ADIK JA
Tak po

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...