04 May, 2009

568

Ini entry yang ada banyak cerita. Kira cober tiga hari punya n3.





* Cerita Satu *






Ingat tak n3 pB tentang si Nurin dok melayan anak jiran yang Tok Ma dok jaga tu. Kat bawah ni ada beberapa gambar menceritakan tentang mereka berdua tu.





Ini Nurin dok tunggu si Shamimi tu habis makan.




Siap bagi signal PEACE.....



Muka pun nak sama dahhhh

Ini lak baju yang si Nurin susun untuk mereka berdua.
Dua dua kaler pink. Si Nurin ni cukup suka kalau si Syamimi tu
pakai baju dia .....



* CERITA DUA *



29hb tu , pB berkesempatan melawat seorang kawan blogger kita. Dia ni tak lah aktif sangat berblog. Kadang kadang dia update. Kadang kadang dia sibuk sangat sampai lupa nak update. He he he , sedap jer ngata orang. Sorry Tie , pB gurau jer.

Blogger yang pB maksudkan ialah Puan Tie. Dia selamat melahirkan anak yang kelima. Wah kamu , terror tull. Kalah pB .... Kali ni , dia dapat baby girl. Dua tahun lepas , dia dapat baby boy.
Tie ni kerja satu syarikat dengan McBudu....

Tahniah Tie .....




* CERITA TIGA *


Teringin lak nak tengok citer kat bawah nie.
Tapi , aBear manjang sibuk.

Payah payah , pB gie tengok sorang sorang ...
he he he

19 comments:

Ummibatrisya said...

ummi pun teringin nak tengok cite itu

ingat nak tengok midnite sabtu hari itu

tok jah dan kakak ummi sibuk tak leh nak jaga damya dan batrisya

kalau tak dah on, may b weekend ni kot :)

KV said...

kv rasa takut la nak tgk citer gitu. Hihi

AZANI said...

pB:best ke wolverine tu,saya pun mutant X,he he he

AZANI said...

pB: cutenya dan mesranya budak budak tu.

Alex Lacey said...

tu la...muko lebih kurae doh tu duo ore tu hehehe...

mace best jah cerito tuh...kalu pb tengok, buat review deh?

McBudu said...

Tie tu tak de kerja lain.....rajin dia, very productive!

xiiinam said...

assalamualaikum pB

dah datang
dah tengok
dah baca
dah faham

dan

skrg dah tinggal komen


jumpa esok pulak ...

(Boleh ya komen mcm ni...he...he...)

Jasfyra said...

mesra betul adik beradik tuh..
psst, jom buat bisnes nak.tgk sini http://platinumz-platinumz.blogspot.com/

pB said...

JASFYRA

Mereka berdua tu bukan adik beradik. Sorang tu anak pB. Sorang tu anak jiran .

pB said...

CIKGU

Wa alai kum mus sallam

Macam pernah ku lihat ayat ayat itu. Tapi dimana ....


hik hik hik

pB said...

McBudu

Dah reseki dia ...
Katanya ini yang bongsu ...

zino said...

cerita apa tu.. hantu ke?

pB said...

ZINO

Apasai gambar tu hilang??

Bro , cerita Wolferine ala Hugh Jackman yang jadik hero. Sambungan dari X-Men.

Kak Elle said...

yg pertama mmg sajak kalau di katakan adik beradik iras nak serupa...

comei baby tu...tahniah kepada ibu yg amelahirkan.

yg ketiga tak minat lansunggggggg

aNIe said...

Salam Pb...wah!! Tee dah bersalin ke...baru dpt tau dia mengandung hari tu...rezeki katanya...

Alhamdulillah dah selamat...comei sungguh baby tu...

Nampaknya si Nurin & syamimi tu mcm kembar aje...hehehe...ada iras2 wajah diorang...

Minggu lepas...baru cik abang nak ajak tgk wayang...tapi akak tak minat lah wolverine tu...

Neeza Shahril said...

bagus doh tuh.. nurin doh gheti layan adik..

nanti mudoh la ka pb..

tok payoh suruh doh nurin..

belako-lako dio buat nati.. :)

TokNabe said...

Kekadang seronok melayan budak2 ni... lebih2 lagi kalu budak kecik9baby), boleh buat main.

pB said...

TOKNABE

Nok nok lagi hok umo 3 tahun kebowoh.

pB said...

ADIK JA

Kak pB tajut dio rajing sebab anok orghe lain. Kalu adik sdiri , nyor pakak 'nyek' pulok.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...