12 May, 2009

574

Semalam , tak berupdate sebab pB tiada di pejabat.
Kursus lagi.
Nasib baik , kelas tu satu hari jer ..

Kalau tidak , pengsan kejung pB dalam kelas tu .

Boring tahap maksima

Yang mengajar tu , baca slide ......

20 comments:

Yunus Badawi said...

Yes saya first hari ni!

Bagi tahu bos kursus yg dia hantar tu buang masa aje.

KV said...

bowok bekalan byk. Asam boi, kekacang dan jgn lupa shawl, taku t sejuk. Hihi

manlaksam said...

Baik suruh dia print dan bawa balik baca kat rumah......hehehehe.

Achu Tra said...

pB..kursus gapo ya sapa ggitu mo lalu tuh?? Ambo ni pong dok bui kursus jugok..rusing takut peserto ambo pong khejung jugok beghak la weh..

izawani/JEEN said...

Selamat berkursus...

sya said...

Senang mengajar tu kalau takat baca slide aje.. budak sekolah menengah pun leh buat

Zaki said...

Lain kali tukar suka sama suka, suruh dia duduk, pB pulak baca slide.

Kujie said...

wah..pergi kursus buleh makan2, ape...

zareda said...

PB

Buat muka nantuks depan penceramah tu...

Kak Elle said...

pB kalau akak pakai spec hitam terus zzzzzzzzz agak nya.

pB said...

KAK ELLE

Nampak sangat la pulak , akak ayanggg

pB said...

ZAR

Rasanya ada yang dah tertido pun depan dia ...
Tapi , dia buat dek jer

xiiinam said...

Oooooooooooho..
Mu maen blog kat opih ko pB...
Nanti kawe ghoyak kat bos mu, deh!!







hik..hik..ckLah gurau je..

lupekanje said...

kursusss...?? acik suker...
klu bosann...acik tdo je...
blh marah ke?? mana blh..
klu dah penyampainya bosan tahap gaban.... klu diselangi dgn lawak bodoh sesekali, blh gak ilang busan tu..
klu streeet jer ikut slide tu..mang gaser nak campak lembing je kat penceramah tu ..kankankan..

Neeza Shahril said...

boleh imagine tahap mengantuk tu.. :)

zino said...

zino pun hari ni seharian di legend... mengantukkkk nya.. ada yg keluar pegi beli SODOKU utk menghilangkan keboringan hehe

abanglong said...

hehehe....
baca slide pastu keccek mumbling sorang sorang!!!

giler mengantuk klu camtu !

pB said...

ABGLONG

Habis sebatang mentos dan dua packet asam masin

pB said...

BRO ZINO

Sib baik SODOKU jer.
Kalau Saidina , lagi haru

pB said...

ADIK JA

Ngatuk tu tok jugok tapi lebih pado BORING

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...