22 May, 2009

583


Semalam , on the way balik dari pejabat , dengar kat FlyFm ....

Kris Allen jadi juara untuk American Idol Session 9.






Sib baik , bukan Adam yang menang.
Tok Ayah , frust bila Adam kalah.

Suara Adam ni memang ada kelas.
Tapi , dia suka nyanyi lagu jerit jerit ...


pB minat kat Danny Gokey ni.
So handsome n cute.
Sora pun best.

Tapi , tak der reseki diaaaa .....


18 comments:

Yunus Badawi said...

first lagi ke?

peminat American Idol rupanya pB ni!

Saya tak ikuti rancangan tu

Luna said...

kak PB..sama lah sy pun minat Danny..
Danny tu wife dia mati kan..

Alex Lacey said...

k.we dae tengok sekali jah....lepah tu tok ikut lasung doh...dok berebut nga cerito katun etek huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah lama tak tengok reality tb...

AZANI said...

tak jangka langsung..samada denis atau adam, tau tau org lain.

AZANI said...

silap ... asyik ingat dennis the menace pulak.

TokNabe said...

Ambo tak rajin tengok american idol ni. Tak tau mula bila dan tamat pun tak tau bila.

Chekgu BaniHassim said...

kite tumpang tgk je laaa....

hani@debumelukut said...

hmm..minat jugak dia yer..ingat kita jer.

Sastri said...

salam kak pb... awal-awal dulu ikut gak, lama-lama dah tak ikut... tengok gak siaran finale dia kat 8tv...

zino said...

malaysian idol tak tengok amerikan idol lagi le tak tengok..

MULAN said...

time tu citer drama korea.. tak leh tengok idol2 tu.. pass...

pB said...

MULAN

Channel berapa tu Mulan???




ZINO

Bro selalu lewat balik. Mana ada masa tengok tb.

pB said...

SASTRI

Nak kata kak pB tunggu tak jugak lar. Tapi memang kalau boleh tak miss.

He he he




HANI

Minat sebab suara dia orang tu memang SUPERBBBBBB

pB said...

CIKGU BANI

Samalah ...
Akak pun tumpang tengok jer




TOKNABE

American Idol ni memae dok kelih dari dulu lagi.

pB said...

AZANI

Itu cerita kanak kanak nakal lerrr




E.L.I.S

Naper pulak jadi gitu???

pB said...

KAK WEAR

Budok budok dhumoh ni minat jugok lar ... Sehati dengae mama dio




KAK LUNA

A ah ..
Wife dia meninggal sebab kanser.
Frust akak tau , bila dia terkeluar.

pB said...

YB

Dari pB tengok AF , baik pB tengok American Idol

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...