02 June, 2009

591




Kalau dulu , pantang letak , hidup aja.
Kalau dulu , pantang tanam , tumbuh aja.


Tapi ,

Sekarang ....

Dah dibaja ,
Dah dijaga ,
Ikut semua peraturan ,

Tapi ,


masih tak nak menjadi
.....................

12 comments:

~Nina~ said...

hi pb..apa tu??? adik nurin ker? hehehe

Kak Elle said...

pB lupa letak vitamin kot:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kena cakap hari2 suh menjadi...apa tu?

Sastri said...

err... amende tu kak?

atty's said...

pb ~ membaja apa tuh..hehehe

shafarina said...

jap, ini entri tulus suci ke entri double meaning ek kak pb?

kakpah said...

apa yang diletak, apa yang ditanam..hikhik..

zino said...

belum ada rezeki tu.. teruskan usaha.. hehe..

ada kaitan tak agaknya ni hehe

Abe Id. said...

the joy is also in the trying...tak caya, tanya encik ABear...hehehe
abe id doakan yg terbaik untuk Pb.

Purpleheart said...

Dulu sekadar disiram dan dibaja pasti menjadi, zaman ni bukan sekadar dibaja, disiram, dipuja, malah dimanja pun belum tentu menjadi.. btul tak?

KV said...

akak nak tambah baby ke

luna said...

betul tu kak tp sy mmg 1st try terus jadi lepas2 tu langsung tak boleh..


:D

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...