16 June, 2009

603

Hari ni , datang kerja dengan aBear.
Kebetulan dia ada hal di Shah Alam.

Kalau dengan aBear , maknanya pB tak memandu lar.
pB membonceng moto .......

Dalam perjalanan


pB
"Tak leh ker aBear merempit sikit"


Kah kah kah ...
Bini lak yang galakkan si suami merempit ....
Ada ker patut?????

20 comments:

TokNabe said...

Hehe.. banyak tepengaruh dengan cerita2 kat tv pB ni.. hehe.

Kak Elle said...

bahaya2 jgn di practik...hehe

sya said...

Wah bini dulu bekas minah rempit ke?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak romantik laa kalo merempit :P

pB said...

KAK SYA

Bini dia lagi brutal dari laki. Hi hi hi

pB said...

E.L.I.S

Bukan selalu selalu. Kadang kadang jer. Teringin gak nak merasa keseronokkan merempit nie ....


he he he

pB said...

KAK ELLE

Abear pB tu kalau tunggang motor , memang ikut speed limit. Slow jer. Tak ada pun nak corner corner baring nie .....

Hu hu hu

pB said...

TOK NABE


TV??? Ye ker??? Raso tak dok pulok pB dok tengok crito hok jenih lagu tuuuu

AZANI said...

rempit,jangan tak rempit...eh baik baik buat wheelie tu,cayalah, dapat 8 tiang wheelie..

Mummy Rizq said...

minah rempit rupanya mu ni yer!

atty's said...

wakakkaka..pb lagi rock u..

Neeza Shahril said...

abear bowok slow benar kor?
dio sayae che' mek dok blakae tu.. :)

Luna said...

hehe terbalik lak dgn sy...sy kalo merempit dgn Am sampai pejam mata...x sangguppppp...lajuuu gilerrrr

manlaksam said...

Jange dok buat laaaa mugo hok tok molek tuh.......
Pok Mae tahu pB ggura jah tuh.

zareda said...

PB merepit sikit sikit tak pe..

zar pun selalu ajak hubby merempit nih...

MOKCIK AZWA said...

PB,

sama ler kita...mokcik pun tak sabar kalau cik abe bawa keta pelan sangat huhuhu

pB said...

AZWA

Kadang kadang tu , kalau slow sgt , boleh buat naik tekanan darah.




ZAREDA

Zar ,

moto awak moto besar. Lagi best merempit tuuuu




POK MAE

Kadae kadae nok jugok raso lagu mano naik muto , selit kiri selit kanae nie ...

pB said...

LUNAAmboi hanggg.... Sakan norrrrr

pB said...

ADIK JA
Che aBear kak pB ni jenih bra'luh sikit. Kalu parking kreto pun , tak dok nyor dia nok letok rato rato

pB said...

ATTY'S
Rock takat tu jer. Nak lebih tak berani pun

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...