18 June, 2009

607



N3 kedua untuk hari ini.
Saja nak release perasaan dan nak juga hilangkan rasa lapor.
Dah pukul 220 petang ni , tapi masih belum makan lagi...
Perut dah menangis nangis.

Bukan tak nak keluar , tapi ..................................


Cantik kan tudung tudung kat atas tu.



Ada macam macam jenis., macam macam kaler.
Pilih jer yang mana teringin.

Dalam hati tu , memang lar teringin nak pakai tudung tudung dari keluaran Hajaba , Ariani , de Zahra nie tapi masyaallah , kalau tengok rega , memang tak sanggup nak melabur sebanyak tu semata mata untuk selai tudung.

Satu tudung tu reganya kalau lah diconvertkan kepada barang barang harian , pB dah dapat beli sabun Breeze 5kg , softlan , milo 2 kg , minyak masak yang lima kilo dan roti roti untuk anak anak.

Tak ada ker saper saper nak hadiahkan pada pB ????
Wink wink wink


pssst : kedekut ker pB nie?

31 comments:

McBudu said...

pB amik lah mana satu yang berkenan, saya tak kisah.....

ima said...

alahai siannyer pB...mintaklah dgn abear tu mesti bagi punya...hihi

ima sekarang pun dok giler ngan tudung ariani gak...dah ada tiga empat helai tapi yg kosong je...yg corak mahal sgt,sayang duit pulak...tapi memang berbaloi senang dipakai dan selesa...cubalah

Ordinary Superhero said...

Satu kelebihan tudung yang diperagakan ialah....ia sentiasa nampak cantik bila dipakaikan kepada patung; belum tentu kepada orang yang membelinya. Motif? berhati-hati lah sebelum membeli.

AZANI said...

mujurlah orangrumah kawan cari tudung kat pasar kemboja je.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mintak selai ngan ABear..hadiah hari bapa :D
nanti, kalo ada kesempatan kiter gath berdua yer :D

MOKCIK AZWA said...

hadoii mak...mahalnya rege tudung nie...PB kalau teringin tempah ajer dgn Cik Ina Kerteh...

HappyIrfa said...

cantik tp mahal yg amat.saya ada kawan yg jahit sendiri tudung ni utk butik.takde brand sbb lepas jahit dia akan hantar pd butik tu,baru butik akan letak brand mereka..rega lagi murah dr kedai.
buleh tempah kaler lagi..ada berminat?tp jauhlah nak kita nak berurusan

:: HUSNA :: said...

beli yg kt psr mlm jer...
br selai rm 10..
pon cntik2 gak...

CIKGU PANJI said...

setakat nih ambo kenne tudung bawal jah.tudung2 ariani gini ambo tak kenne lagi.tak tahu la takut berubah ati pulak lepah nih.

eiyda said...

pB..
takpo sekali sekalo beli nak jangok..hehehe.. ;)

Neeza Shahril said...

beghapo rego tu?
Ja paka tudung rego muroh jah...
tapi memae kenae jugok kelih tudung arini tu..

cikgu_math said...

balik KB nanti, carilah kat Wakaf Che Yeh...kualiti lebih kurang jer... cuma tak ada brand...CM tok paka tudung jenih tu.. tapi anak-anak CM paka....

Kak Elle said...

beli lah hadiah untuk diri sendiri untuk memuaskan hati pB....

Mr PenyuBiru said...

cantik!
impian hujung bulan nati ke?hehe

Rohaniah said...

k.we baru buleh hadiah tudung male takdi...leader MLM hok bui...sbb dpt pencapaian...hari tu buleh kain ela, pah tu buleh tudung pulok...cukup lengkap lah tu satu attire hehehehe...tapi bukae tudung arianilah...k.we tok sesuai paka tudung lagu tu...muko tok keno hehehe

kain sarung teganung nok?

aNIe said...

PB...akak pun kalau nak beli tudung sampai beratus harganya berfikir 4-5 kali...rasa tak berbaloi...banyak lagi yang boleh kita belanjakan...tapi bagi mereka yang mampu apa salahnya kan...sesekali nak bergaya

zareda said...

PB

sesekali manjakan diri sendiri.. penat kerja boleh layan nak beli brg mahal..

sya said...

pB ada gak hok murah2 tapi tak delah brand yg pB cakap2 tu.

Kak sya sampai la ni tak suka pakai tudung hok siap awning2 gitu, tak tau kenapa, anak2 pun tak suka.. dia org kata cam org Indon aje..ahaks

kadok said...

perghhh..rege brg2 yg pb ckp tu bkn murah pon..mahal dongggg

pB said...


kadok

Mahal pun tak per Kadok , sebab itu benda benda yang perlu , bukan kehendak. Tudung yang cantik cantik tu kehendak

atty's said...

semua tudung2 tu cantek.
tp bila try..tak kena lak kat muka..huhuuhuh

pB said...


KAK SYA

pB ada beli yang murah murah tu. Yang jenis selendang panjang. Sepuluh rial jer.




ZAREDA

Sekali fikir macam tu lah. Tapi dua kali fikir , tu yang buat menung panjang tu

pB said...


KAK ANIE

Tudung tudung kat Munawarrah mahal mahal gak. Pernah beli sekali jer , itu pun masa ada diskaun.

Kalau yang mampu , tudung tudung ni semuanya murah jer , akak oiii

pB said...


KAK WEAR

pB tok napok jalae lar Kak Wear .... May b malah pun satu sebab tok brapo nok rajin (kah kah kah apa punyo komen nie)

Oklah tu , berbaloi dengan pengorbanae Kak Wear tu

pB said...


MR PENYUBIRU

Itu impian sepanjang zaman tu

pB said...


KAK ELLE

Insyaallah, bila butik tu buat sales , pB akan kesana.

Tapi bila lar tu ????





CIKGU MATH

Anok pB hok no 2 dengan 3 jah paka tudung ala ala ekin ni. Hok no satu , masih terikat dengae tudung bawal

pB said...


ADIK JA

Dalae lapan puluh keatas. Anok tudung sajo pun 50 rial doh.

pB said...


eiyda

Skali skalo tu hok payoh nok carik tu ... hi hi hi

pB said...


CIKGU PANJI

Orhge Klatae ni memang berjiwo setiooo. Hi hi hi



HUSNA

Betul tu , tapi kena cari betul betul. Sebab kalau yg kat psr mlm tu , kualiti kain tu lain sikit.

lupekanje said...

mahalnyer tudunn...
acik pakai yang RM5.00 satu je...
janji tutup aurat udah.

catz_mafia said...

Kak pB,
Lawanya tudung2 ni.. tapi xsesuai dengan muka Ana yang plum ni..huhuh

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...