23 June, 2009

608

Pagi tadi dapat cek.
Cek dari KotaMas.
They all bayar diveden.

Nak kata sikit , banyak.
Nak kata banyak , sikit.


Boleh tak pB guna duit tu untuk slimkan badan ?????

Dah jumpa produk yang nampak begitu berkesan, tapi agak mahal harganya.
Produk tu , kena makan ....

Member yang guna , dia cakap , dalam masa sebulan , dia dapat kurangkan 5 kilo.

Boleh ker , pB guna duit tu ?????

17 comments:

McBudu said...

Duit tu boleh pakai, tapi untuk slim badan makan ubat tu kena fikir 2, 3 kali.... kalau boleh carilah kaedah lain walaupun kawan ada yang dah berjaya...side effect ni selalunya datang kemudian....pandangan je...saya bukannya tahu sangat bab ni..

cikgu_math said...

guna jerr lah..
kan duit kita!
kalau slim, beritahu ye!
CM pun nak slim jugakkkk!!!

kakpah said...

haha.. baik pb pegi shoping sakan beli baju raya. nak kurus senang je. tak yah makan gula, makan nasi, makan roti. makan rebus2, bakar2, panggang2. lebihkan sayur, lebihkan buah. gerenti raya nanti dapat bodi selim melim hehehe...

lili11 said...

KotaMas tu amenda? Sori ek pendek jer ...

Kak Elle said...

baik gunakan dgn barang yg lebih perlu...hehe

nurazzah8 said...

pB, apanya yg pB nak slim kan badan? akak tgk pB lebih slim dari akak! hahaha.... nak slim lagi akak rasa tak sesuai dgn pB...nak sekeping aje badan... kena tiup angin pun melayang... pd akak badan pB tu dah cantik molek dah...bersyukur aje dgn anugerah Allah ... kita manusia ni mmg tak pernah puas... orang kurus nak gemok, orang gemuk nak kurus...

eh...melalut pulak.... tapi serius akak ckp baik guna duit tu utk bende lain... haa...betul... borong sakan utk Raya ni... beli baju raya ke... buat persiapan utk cantikkan rumah ke....jadi semua orang dapat .... anak dapat baju raya...tentu gembira mereka...

haaa... tapi kan tu duit pB...suka hati pB lah nak guna utk apa kan...cuma akak beri pandangan akak saja....

"kurus pun tak elok sgt...che abear nak peluk pun tak sedap...rasa tulang jek... hehehe... " jangan marah............

jue mj said...

produk 'menyelimkan' bdn ni bergantung pd metabolisme ssorg... means kalu ada yg berjaya, ada jg yg x berjaya lgsung... n satu lg kenala ada iltizam, telan ubt tp melantak mcm anak badak tak jd jg... anyway niat tu dah bagus dah...

shafarina said...

Akak dah slim ape. Baik duit tu buat beli benda lain. :)

aNIe said...

PB...alah...mana PB ada gemok pun...cantik dah...nanti kurus sgt tak cantik dah..

Gunakan duit tu shopping untuk raya nanti...lagik best...

faraulah said...

Salam pB,

1st time tinggal jejak neh..
selama ni dok lalu jah...

nak komen pasal produk kuruskan badan
ermmm...pengalaman sy..

mcm2...

minum
telan
makan

hahaha inject jah dok wat lagi..
haha...
dok jadi blake..
last2 keno exercise gak..baru napok improvement skit..

kot2 mano pun..
tepuk dada tanya iman...dok gitu??

TokNabe said...

dah tu duit pB, pakai ajelah. jangan pulak makan produk tu utk slim, tapi pada masa yg sama makan pulak berkilo2.

... hehe melawak je pB. baguslah ada motivasi utk 'menyelim'kan badan, bukan utk sapa2 juga tapi utk laki. dak gitu?

Yunus Badawi said...

pB dah slim dah. tak payah nak slim2 sgt. Saya rasa dah ok tu.

Duit tu boleh buat pergi shopping kat Golok Msia hehehe

Jie said...

slimkan badan..eee..jgn kurus2 sgt

org kurus bile umur bertambah mudah nampak kedut...

yg gempal2 tu..kulit lebih cekang

ni statement utk sedapkan diri sendiri ..hahaha

pB said...


YB
pB nak dapatkan ideal weight. Turun dua tiga kilo pun dah kira cantikk sangatttt dah tu ....

YB,
jauh benor nak gie Golok M'sia tu. aBear tak akan pergi nyer

oren... said...

kat sini, ada sorang model lelaki sendayu tinggi..dia sendiri cakap, dok mkn produk2 tu semua, takkan berkesan kalo tak disertai dgn corak pemakanan yg betul dan regular exercise...

so, bg saya, takyah la buang duit tuh kak...simpan, nanti leh buat gigi lawa2 :)

Ambo said...

KotaMas ???? Apa benda tu ?

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pb,

Ni nasihat ikhlas dari Auntie...duit tu pb punya, kalau nak guna, belanja Auntie dulu...(tak malu sungguh)

Hemmm...tak payah gi ke slimming slimming tu...kasi kaya orang je!

Ni nak habaq mai, masa balik kampung, SIL AY, yang sihat sendo tu dah slim melim, terkejut AY...tau dia pergi slimming kat mana????...tak de mana-mana pun. Dia hanya amal minum kopi Red Guara saja...so, cuba google tengok...AY pun rasa macam nak try jugak. Meh sama-sama kita cuba.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...