25 June, 2009

611


Salam
Pagi ni , alhamdulillah , after a good nite sleep , emosi dah ok.
pB nie jenis cepat terasa tapi cepat pula melupakan.
Biasalah , lagikan lidah lagi tergigit , inikan pula suami isteri.
Hari ni , pB on Replacement Leave.
Cadang cadang tu nak ke Genting .
Tapi , tak tahu lar jadi ke tidak.
Kalau tak jadi naik cable car , pB ke KLCC je lah.
Anak anak ada lagi yang berpuasa hari ni.
Syukur.

23 comments:

manlaksam said...

Baguslah tu.....gi makan angin, tenangkan fikiran.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah syok gi makan angin..saya pun berpuasa hr ni (:

TokNabe said...

Alhamdulillah... dengan emosi yang dah stabil dan dalam planning nak pi makan angin... dah elok sangat la tu.

Mak Su said...

maksu suka gaks gi klcc, masa budak kecik2, bawak dorang gi mandi kolam.

Yunus Badawi said...

pB nak pegi genting dgn sapa? Saya kalau pegi sorang rasa mcm tak best aje ke tempat tu.

kakpah said...

gi genting? naik cable car? kpah gayat. dapat naik sekali cukup. tobat taknak naik lagi hehe..

Rohaniah said...

take time off dan enjoy diri sendiri hehehe

maklang said...

enjoy selagi boleh pB..

alhamdulillah dah ok..ye...

take care!

tchersally said...

good girl!

HappyIrfa said...

cepat terasa tp cepat baik..oklah
saya..cepat angin/terasa tp lambat baik.camner?

slmt makan angin

Ummibatrisya said...

selamat makan angin untuk kurangkan angin sepoi-sepoi bahasa yang melanda :)

aNIe said...

Segala yang berlaku adalah asam garam perkahwinan...kalau tak nanti rumahtangga menjadi hambar...

Selamat bercuti makan angin PB...

Pok Li said...

Selamat bercuti dan melalui asam garam rumah tangga

~akuni~ said...

Pb,
Ni nak jwp soklan PB dalam entry sebelum ini: "Tiadakah sesiapa diluar sana , senasib dengan tuan punya blog ini ...."

PB, kalau kita rasa kita susoh, sebeno nya ramai lg org yg lg susoh, contoh nya isteri2 yg kena dera fizikal dan mental... so, Syukur Alhamdulillah suami kita masih sygkan kita, cuma fail bab2 nak tunjukkan kasih syg dia tu... atau yg sewaktu dgn nya lah...


p/s BBQ & wayang pacak bukan free, kita byr melalui potong gaji...

pB said...


AKUNI
Betul tu Ahni. Masa kita susah hati , kita tak akan nampak semua tu. Ikut perasaan jer yang lebih.

Laarrr,
Ingatkan percuma ....

pB said...


POK LI

Terima kasih atas ucapan tu...

pB said...


KAK ANIE
Betul kata akak tu. Kalau baik jer , boring pulak. Kalau gaduh aja, bahaya jugak.

pB said...


UMMI JAMRI
Angin tu ado sokmo. Kejab kencang kejab slow. Jangan makan angin sampai kembung , dah lah.




IRFA
Kena belajar belajar , cepat redo lah , kalu gitu.

pB said...


SALLY
Thank You , Teacher





MAK LANG
Kena ambik contoh macam Mak Lang. Sentiasa cool ....





KAK WEAR
Sekali sekala time off , oklah. Kalau selalu selalu , haru jugok

pB said...


KAK PAH
Kalau kat Langkawi , lagi tinggi tau ...
Lagi gayat dan lagi menakutkan sebab angin lagi kuat ....




YB
Mestilah pergi dengan che aBear.... Tak kan nak gie dengan orang lain pulak...He he he

pB said...


MAK SU
pB bukan nak ke Suria KLCC , tapi Kuala Lumpur Convention Centre tu. Kan ada ekspo barangan buatan Malaysia

pB said...


TOK NABE
Kalau angin tok chomel pun , keno g jugok jalae. Sebab cuti tu ambik doh.

pB said...


E.L.I.S.S.M.E
Puasa 1 Rejab jer. Insyaallah , minggu depan sambung lagi.





POK MAE
Tak dok aroh ghumoh Pok Mae jauh, kalu tidok , pB mesti ajok aBear g jupo Pok Mae ...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...