06 July, 2009

619

Salam

Just trying to relax myself. No need to worry about the small things. Lagi difikir lagi mendatangkan negative energy jer...

Dalam tak nak fikir , pB sempat lagi tu dapat cari alamat kampung cikgu tu. Cayalah..... Jangan tak tau , orang yang teraniaya ni , ramai yang mahu membantu. Cayok cayok !!!!!!!

So , for tonite , jom kita dengar lagu Metalica. He he he . Jangan ingat Mocik pB ni tak tau rock rock nie. Napak jer inocent, tapi dalaman, brutallll gilerrrrr...

Dok merapu meraban malam ni bukan apa , aBear pun tak ada kat umah nie. Di a ada kat Bukit Tampin. Esok balik lar tu.

Satu lagi dok merapu ni , sebab nak cuba hilangkan tekanan perasaan sekarang ni. Dalam otak ni asyik dok fikir pasal HARI RABU.

Wa kena mengadap ahli panel laaaa RABU nie.... Wa ada interview. Belasah ajalah. Boleh jawab , jawab. Tak tau jawab , cakap jer tak ingat dan tak tahu.

Macam tepu dah pulak otak malam ni . Misi dan Visi syarikat pun dah lupa. Jangan tersalah sebut Zam Zam Ala Kazam jer lah bila dia tanya saper siapa CEO , sudah larrrrr.....


Jom Layan ....
Jangan lupa tekan anak panah tu ...
Nyerrrrr



11 comments:

xiiinam said...

Kalau jumoa cikgu Atariah tu....tarik nafas dalam-dalam dulu.......

zino said...

semuga berjaya .. interview naik pangkat lagi ke?

~akuni~ said...

SEmoga berjaya lah kedua-dua nyer, ganti rugi dan interbiuuu...

AZANI said...

semoga berjaya dalam temuduga

Zareda Norman said...

PB

Layanzzz je..

Secara ringkas, tarikh lahir PB tu nombor cermin tau.. jarang dapat no ni.. maknanya rezeki PB memang melimpah ruah tapi ada no 111 iaitu suka menyendiri dan berdikari dan selalu juga kena tikam dari belakang oleh kawan kawan. So hati hati ok

Lagi detail nanti zar emelkan.. Good luck for the interview tu..

Bapak said...

gud luck 4 interview pB! semoga dapat ganti rugi gak!

tulipurple said...

brutal-brutal....hehe.
jgn lupa lagu 'kristal' sis..hehe
BEST OF LUCK ye!

KAMATO said...

insyaallah berjaya....

Intan said...

Good luck 4 interview. Yakin boleh!

kakpah said...

Pandai pB cari alamat cikgu tu. Good luck dalam interview.

MOKCIK AZWA said...

Mari kita bersama-sama ucapkan Selamat Berjaya kepada PB..semoga suksen dalam interbiew itu hendaknya. Aminnn

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...