06 July, 2009

618

Salam



Hingga ke waktu ini , masih tiada sms atau call dari Cikgu A*******.


Pagi tadi , pB try called the number




"The Number That You Dailed Is Not In Service"





Saper ada member kerja Maxis nie?????

No dia mula dari 017

15 comments:

sya said...

pB.. tepon dia tak de bateri kot? Sabau pB bagi masa lagik. Ada kot sesapa kawan keja Pejabat Pelajaran.. cari cikgu nama Atariah.. then pi sekolah dia.

MOKCIK AZWA said...

PB,

klu ada no. pendaftaran kereta mudah sket nak trace kut. klu henfon no. payah skett unless ada member kat company tu.


just to share ada staff mokcik accident teruk, tapi tak buat repot sebab pihak satu lagi janji settle baik2. Tiba2 dapat tahu pihak satu dah buat repot polis bila polis panggil dia dptkan statement...

hopefully cikgu ni bukan jenis manusia cenggitu la..

tulipurple said...

hangin ku membaca nye sis...aiyooo,harap2 cikgu ni tak putau alam..

Rohaniah said...

betul ke dia tu cikgu pun kita tak pasti kalau gini gayanya kan? nombor sekarang pun boleh jadik global jugok dok eh? tak semestinya 017 ni confirm maxis sekarang kan?

dia kata dia sekolah mana? apa kata gi terjah sekolah tu...

Mr PenyuBiru said...

bunyinye cam "cikgu atariah" tu putaralam jer. senang camni lah, kalu kos repair tu tak teruk mana, repair je la. lupakan lah pasal cikgu putaralam tu.lagi dipikir lagi sakit jiwa. bende dah nak jadi,nak buat camne.lepas ni berhati² lah. yg penting ambik no kete dan buat report polis.

pB said...


MR PB
Memang lar pB yang kena tanggung semua kos tu, itu small matter jer. Sebab bukan banyak pun rosaknya. Cuma tak sangkalah , dia pandai menabur janji. Patutnya cikgu , kenalah tunjuk contoh yang baik.

Ini memburukkan nama pendidik sahaja.

pB said...


KAK WEAR
Kalu tengok tuae diri tu , lembut jah , Kak Wear. Tok sekko la'sung lah. Rasonyor pB memae ca'yo sungguh ko dio. Sebab tu bilo keno lagu ni , hati pB sakit.

pB said...


TULIPURLE
Memang hangin.Lagi berangin , bila kak pB yang asyik kena dengar leteran tu .

zue said...

salam pb,
sy rasa pb dah kena tipu...maksud sy mungkin cikgu tu dah tamatkan no hp nyer.

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pb,

Harap harap dia akan hubungi pb. Tapi.......gayanya macam dia akan senyap terus. Susahkan?...kita selalu ingat orang lain macam kita...rupanya tidak weh!!!!...(kita ni baik-baik belaka...kan?)

Hati-hatilah.

TokNabe said...

salam pB, tak apalah kalau doh gitu nak buat guano. Cuma kalau jadi gini lagi lepas ni(minta dijauhkan)... kena beringat sangat deh, bukan semua orang boleh dipercayai.

..... yg penting amik no kereta dan buat laporan polis.

Arena said...

Sis,
Manusia hari ni, tak kira camner pon gayanya memang tak leh caya.. Takpelah mender dah jadi, kalau tak dpt jugak dont drive yourself crazy to contact her dan cari dia. Buang masa dan buat stress jek. Hopefully kita sama-sama beringat di masa akan datang.. Take care sis..

abanglong said...

wah... dengar pun dah rasa hangin.. apa lagi klu hok mengalaminya sendiri.
anyway, sama mcm penyubiru tu. mmg hangin tp terpaksa kena telan. kita pakat pakat wat doa moga minah tu insaf udah le. hari ni mungkin dia sondol unser.. esok mungkin buldozer sondol dia.. who knows kan.

atty's said...

kita doakan ler sesama..supaya cikgu tu brtanggungjawb

tchersally said...

haiiyaaaa..bikin busuk nama cikgu jer minah tuh!

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...