13 July, 2009

623

Sorry guys ,
pB have





today.....


But at this moment , i am craving for



9 comments:

TokNabe said...

Susahnya nak cari ideakan? bukan hari2 ada idea untuk menulis......

Time tak ada idea tu pun kadang2 menjadi idea utk meletak entri hehehe...

Yunus Badawi said...

Kalau takde idea tak perlu paksa diri. Kita menulis suka2 aje.

Sama jugak kalau takde masa.

Tapi dlm takde idea dah beratus n3 pB buat hehehe

tulipurple said...

wahh...idea gak nie,mcm best jer main conteng2 kat muka kan...

Ordinary Superhero said...

mmmm....craving...good news...any link?

risanur said...

macam ada pa2 je ni tiba2 craving benda yg sedap2..

kakpah said...

adui pB, baru tadi teragak nak makan abc. masuk sini tayang pulak gambar ni. takleh jadi ni...

tchersally said...

lorrrr..ingatnye announcement something new in ur life tuuuu..

jue mj said...

penat la ju tunggu nak umum apa... nak tambah bil ahli keluarga ke? apa ke? frust!!!

MOKCIK AZWA said...

yoyoyo what's up PB..craving for something yummylicious...jom kita gi pekena abc slurrppp...sodapnyaa..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...