14 July, 2009

624






Salam semua


Hi hi , dah ada yang marah pB lar sebab still tak bagi tau apa benda yang baru dalam hidup kami berdua ......



Bukan baby , yer adik adik , kakok kakok ...
Dah tak larat nak mencuba dah , nampaknya sampai ke hari ni belum ada reseki nak menambah bilangan keluarga :(


Yang sebenarnya , Jumaat lepas , pB pie ambik member ni kat Glenmarie. Kecik jer tubuh badannya. Dah tak larat nak tangkap yang berbadan besaU.



Dalam banyak banyak kereta Proton , aBear berkenan dengan Cik Savvy nie. Harganya pun tak lah terlalu tinggi sangat pun. Lagipun , kalau tangkap bulan ni , dapat diskaun tiga ribu tuuu.





WSU = WA SAYANG U ......

Ini pulak No Unta tu ...

WLU : WA LOVE U

Hi hi , plat no yang sentimental value tu ....



Yang tak syok nyer , baru 4 hari pakai , WSU ni dah
bergerak lebih dari 1000 KM.
Mana tak nya , semalam aBear bawak dari Puchong ke Alor Star.
Balik hari pulak tu .........

45 comments:

Zareda Norman said...

Tahniah dengan ahli baru ..

330.. nombor 3 ni panas sikit dan agresif

Ordinary Superhero said...

OK lah tuh. Dah lebih 1000km dah boleh pecut laju2.

pB said...


O.S.H
Ye kor buleh pecut??? Namo khe tok pasa pasa keno samae la pulok .....

pB said...


ZAREDA
No 3 , panasss !!! Mintak jauh lah dari perkara perkara yang tidak baik ...


Amin

achik said...

wah, kete baruuuu!
merah mengancam lagi.. cantik! :D

oghe said...

ishhh firasat ku benar... jaga2 dengan sesuatu yang akan hilang.. berdoa banyak2...

MOKCIK AZWA said...

savvy baru...wow...seronotnya. kawan mokcik kata savvy ni jimat minyak uolss...err...ni utk PB ker abear yg pakai nie hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

betul tekaan ku..so bleh laa test drive ke tesco jumaat ni kak? kak email la no tepon kak..

kakpah said...

tahniah le dapat member baru. 330 eh.. tu no henpon kpah tu haha..

Ummibatrisya said...

dah ada berapa keta skrg?

merah sangatlah mak ngah :)

pB said...


UMMI
Hi hi ....
Alhamdulillah dah ada ti** keter , du* motor dan 4 basikal ....

TokNabe said...

Yang ni pun rezeki jugak......
Kena hempas dengan gergasi pun kira masih okey lagi ni.. :D

pB said...


KAK PAH
Jab Kak Pah , pB check dalam hP pB. A ah lah ...depan tu 330

pB said...


Tok Nabe
Tak dok doh nge'peng tu ... Hi hi hi

ima said...

wah... dapat keter baru rupanya...cantik warnanye...

risanur said...

bestnye dapat keta baru...lawa ye no plat tu??beli ke??tahniah kak!!

tulipurple said...

perghhhh...best3X.congrats..!

opie said...

Semua dapat..bertuah betul kan badan..apa lagi mau untuk mencari kehidupan dunia semuanya dah cukup.

sya said...

Dah WSU dah ek... hu hu hu tak de can le kak sya nak tangkap WSY nanti

tchersally said...

tahniah pB!!! enjoy your ride!! drive carefuly!!

Chekgu BaniHassim said...

jage leklok cinta hati baru nih...
jgn lupe yg lame tu..nnti dier mogok susah lak...

drive leklok k..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

tahniah kak PB...it's about time doh tu kak pb....minyok lagu mano kak pn? ok ? heheeh...

lupekanje said...

klu jupo tgh jale nih, misti acik hongg...tk kiro sapo lah dok dale...kehkehkeh

kak ina kl said...

salam pb..tahniah..dpt keta baru..raya tahun ni lehlah jejalan jauh-jauh..

~akuni~ said...

Nape pulak tak syok nyer PB?

xiiinam said...

Mabruuuk...

zino said...

unta jangan kau lupakan hehe

manlaksam said...

Wa Sayang U 330 hari setahun.....

pB said...


POK MAE
Jangae lar lagu tu .... Biarlah sayae hari hari sepanjae zamae ....

pB said...


BRO Z
Mana boleh lupa. Tetap akan dipelihara sampai bila bila .....

pB said...


ckLah
pB mimpi kamu semalam .... Garang gilerrrrr

pB said...


SALLY
Tak syok sebab jauh benor dah dia berjalan .... Tu jer

pB said...


KAK INA KL
Tak payah tunggu raya Kak Ina , sekarang ni pun dah merata dia bergerak. Hari ni nak ke Seremban pulak tu. Memang aBear guna untuk outstation betul betul nie

pB said...


ACIK
Jangan tak honkkk..... honkkk tau...

pB said...


JANNA
Memang save

pB said...


CIKGU BANI
Yang lama tetap akan dijaga. Banyak kenangan dengan kereta Proton tu .... Banyak jasanya pada pB.

pB said...


CIKGU SIC
Insyaallah ... Thx for the nasihat

pB said...


KAK SYA
Aiks .. apasal tak boleh pulak ????





TURLIPURPLE
He he ... keta small small jer sal.

pB said...


OPIE
Syukur sgt sgt. Memang tak patut kalau tak reti nak bersyukur lagi ....

pB said...


RISANUR
Ada rahsia dalam nombor 33 tu. Tu yang aBear beria nak jugak no tu.

pB said...


IMA
Itam pun lawa , tapi kalau calar , cepat nampaknya ....




ELIS
Kak pB dah emailkan no hp akak .... Sila tengok email tuuu





POK MAE

pB said...


AZWA
Keta ni aBear yang akan guna kalau dia ada kerja luar daerah. Kalau dia kerja kat area KL , boleh ler pB bawak ke pejabat. Tapi kan , pB lagi suka bawak Proton Saga pB tu .... hi hi


Rasanya mmg minyak save banyak.

pB said...


ORGHE
ADAKAH ANDA SEORANG PAK NUJUM ?????

pB said...


ACHIK
Itu kaler pilihan hati aBear. kak pB mengikut aja ....

kakLuna said...

mmg org kata Savvy jimat minyak cuma bentuk dia je tak 'catchy' mcm yg lain.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...