15 July, 2009

625

Pagi ni punya azam
Nak settlekan semua fail - fail QP.


Minggu depan ada ISO kat Cheras


Doakan pB agar kuat semangat



UNTUK TIDAK BLOG HOPPING
HARI INI ........

14 comments:

HERBA said...

'Blog hopping' untuk sihatkan minda. :)

pB said...


HERBA
Tapi kalau time sibuk , memang tak boleh jenguk blog ....

MULAN said...

ikut kata hati pb..

MOKCIK AZWA said...

lunch break nanti boleh bloghopping hehehe

sya said...

isk tak blog.. kak sya lak ngaco ye tak?

shafarina said...

selamat.....

opie said...

Kah..kah..kah..Tu le bila nak guna baru nak buat..tak peee..nanti mintak KFC lagi..tapi jaga-jaga jangan sampai terfitnah lagi.

opie said...

Sorry tambah sikit...sakit sangat ke kepala org yang dalam gambar tu..suke le gambar tu.

Kujie said...

ooo sibuk ye..meh la dtg blog kak jie..cuci mata

hehehe

tulipurple said...

alahai tak sempat aminkan dia dah gi berblogging gak..hehe.

pB said...


ULIPURPLE
Kak pB tak tahan dugaaannnnnn....





KAK JIE
Dah kesana pun semalam. Lawa taman tu. Menghijau jer

pB said...


OPIE
Ada makna tersembunyi ker pada gambar tu???



OPIE
Kalau rajin kerja pun , bukan dapat anugerah pekerja cemerlang pun..... Tak macam orang tu , fail penuh dengan sijil

pB said...


WSS 79
Memang selamattttt






KAK SYA
Sikit pun tidak , Kak Sya ... Memang dah lama pasang niat nak call Kak Sya, tau.




AZWA
Apsai pB tak leh masuk blok kamu... Asyik dpt error jer

pB said...


MULAN
Susah benor nak lawan kata hati nieee ....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...