15 July, 2009

626


He he .....
Siap jugak dua file hari ini.
Esok sambung lagi.
Dalam tak nak blog hopping ,
sempat lagi tu singgah singgah .....

Dah memang dasar blogger tegar....







Ni nak tanya sikit pendapat kamu kamu diluar sana
tak kiralah kamu itu lelaki atau perempuan
Sudah kawin atau belum



Perlukan sesebuah rumah itu mempunyai water heater ???????


psssttt .......
kalau dah ada water heater , dah tak leh guna alasan


'alllaaaa tak nak lah , nanti nak mandi esok , sejuk"

13 comments:

tulipurple said...

perluuu..kalo ada duit lebihannye buk...sy minta heater pun sbb alasan yg sama..hahaha

Arena said...

muahahhha.perluuuuuuuuuuu.. bersiap sedia untuk tiada alasan lagi....hehhehe.. for me, ada heater sebab masa tu asthma..

tchersally said...

pB,
mandi air sejuk tu awet muda tauuuu..tgk org dulu2 mandi ait relaga pagi2 pun tak kisah..ahakkss..

Kak Elle said...

lompat jgn tak lompat ye:)

Chekgu BaniHassim said...

water heater akan memanaskan air mandian kite...
saya lebih suke air yg suam2...
baru celik sket mate lepas mandi tu...
jadi, perlu ade...

atty's said...

lepas ni takleh nk kasi alasan..

TokNabe said...

Perlu....... sebab lepas ni tak ada alasan lagi.

jue mj said...

ju pun sungguh2 minta sebab tak tahan nak kena mandi b4 subuh. air kt sini plak sejuk mcm air gunung.... kena ada lah pB, lagi pun bukan mahal no pun menda alah tu.... (tapi kalu kerap guna bleh naik bil api wooo)

shafarina said...

beli ajerlah akak

sy dari memula kawen sampai skang... mmg kena ada air panas klu nak mandi..

tak kisah le air sejuk tu buat segar badan ke hapa..

saya mandi dgn air panas :)

Ummibatrisya said...

pb,

rasanya tak perlu kot, rumah ummi ada solar, air panas ada dalam semua bilik air tapi hujan ke panas ke semua mandi air sejuk

air panas buat hiasan

orang kg macam inilah, dah biasa dengan air sejuk

solar tu pun dapat free, kalau nak kena beli memang tak beli :)

Zareda Norman said...

zar tak de water heater tapi sentiasa hangat jer.. ehheheh

kakLuna said...

tak perlu sangat rasanya..mandi air sejuk lebih baik :D

pB said...


KAK LUNA
Sekali sekala mandi air sejuk , ok jugak tuuu





ZAREDA
U r tough person , my dear .....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...