16 July, 2009

627







Soalan :



Cuba teka bila agaknya sihubbby menggunakan face foundation si isteri ??????




Jawapan :




Bila ada love bite kat leher dia .......... Dia guna foundation untuk tutup love bite tu ...





kah kah kah

16 comments:

Zareda Norman said...

amvooiii.. obvious ke love bite tu PB?

KV said...

hubby sape lah tu?

TokNabe said...

Ada soalan dan ada jawapan sekali gus, hehe tak payah fikir2.

zino said...

baru nak fikir dah ada jawapan.. kalau tak boleh tambah hadiah... hehe

oops hadiah ? hehe

jue mj said...

tak berani nak wat love bite... bukan dia yg mali tp kita plak org slah tafsir sat g....

MOKCIK AZWA said...

Baru nak fikirkan jawapan...oooo... :)

kakLuna said...

leher mmg kawasan larangan lovebite bg saya dgn Am..hehe

catz_mafia said...

Kak pB,
Dua tiga hari ni entri cerita dewasa ek.. den kanak2 ribena lagi.. xpelah dah terbaca.. hehe

Yunus Badawi said...

Boleh tahan ganazz ko ni pB hehehe

tulipurple said...

opssss.....hahaha!

tp sy dr dulu terpk..kenapa nak malu ek...dah kata halalan toyiban...hehe.

sya said...

Apasal le agaknya ek???

tchersally said...

waaa..ni mesti penangan kereta baru dan water heater tu hikksss..

xiiinam said...

"Errr...love bite tu apa eik?"
Tanyaku sambil terpisat-pisat menggosok mata.






Ehehehehehehehehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh , hubby pun guna erkk :) hubby aku vangga de vass :P aku jer pakai foundation2 ni :P

Ummibatrisya said...

nasib baik ummi tak ada foundation :)

AZANI said...

pB:apa khabar?jenguk sat.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...