27 July, 2009

635

Jumaat lepas , sempat menonton AL KULIAH

Kalau tak silap , tajuknya "KHUSYUK SOLAT"

Antara yang sempat pB dengar , kalau kita khusyuk solat , mcm mcm penyakit boleh diubati.

Tapi antara isi kandungan yang pB ingat hingga ke hari ini ialah


Lelaki SIHAT , eraksinya 3 kali sepanjang malam (di kala waktu tidurnya)



Adakah anda dalam golongan LELAKI SIHAT ????

14 comments:

Neeza Shahril said...

saya tidak!!

sebab saya pompuan hehee..

redza said...

hahahahahahaha....no komen..

serius..masuk blog sis PB sure bleh buat saya tersenyum.. :)

zino said...

soalan ni para isteri yg boleh tolong jawabkan hehe..

TokNabe said...

sapa2 lelaki yang sihat tolong mengaku wei.....

adanz said...

hmmmm kalu dah tido, gimana mau mengira brapa kali? kene tanya org yg teman tido ler.... hehehehe

AZANI said...

he hehe nak cakap malu, nanti kitatanya mek kita..kitatidur pengsan

akirasuri said...

Salam kunjungan balas Kak Pb..

Ahaks! Soalan cepumas ni, kaum lelaki sila jawab :p

KAMATO said...

kita pun tak sedar sebab tidor lena, nanti kalau ada TT tanya la kat mem he he

tchersally said...

nanti nak kira!! muahahha..ketawa nak tumbuh tanduk nih!!

Tulisan Dari Manjung said...

pB ni leh tahan nakal juga...he..he..he..
dalam banyak2 yang penceramah tuh kasik tau...bab eraksi yg dihayati ngan baik sekali.....

Yunus Badawi said...

terlebih sihat. tak caya tanya emak adam wakakaka

oghe said...

semakin hari semakin banyak benda yang aku tak lihat pada pb & husbandnya suatu ketika dulu

tapi pada pandangan mata kasar aku diluar alam cyber ni.. husband pb still maintain dengan dengan cara dan gayanya...

posting ke 635 ini aku cuba melihat situasi pb dari sudut yang berlainan.. iaitu apakah yang sebenarnya yang beliau ingin sampaikan.. dan rumusan sekali imbas.. ianya terkait antara posting ke posting terdahulu..

pesan aku... jangan cepat memberontak.... !!!

McBudu said...

Biar betul !...:-)

pB said...


McBudu
Itu yang pB dengar. Itu yang diberitahu oleh pengkaji perubatan ...





OGHE
Mana boleh memberontak... pB kan orang yang baik ... Bukannya terrorist.





YB
Nanti , bila pB jumpa Mak Adam , pB tanya. pB risau nanti mak Adam tengok pB semacam jer ... he he he





T.D.M
Nakal sekali sekala, boleh dimaafkan. Jangan hari hari nakal. Nanti pembaca blog pB lariiiii






CIKGU SALLY
Nanti email , bagi tau pB. Berapa kali ... hi hi hi






KAMATO
Takut nanti akak ketuk kepala pB ....





AKIRASURI
Kaum adam tak mau jawab.... Apasal eks...Jenuh kak pB tunggu jawapannya






AZANI
Sib baik tidor pengsan , bukan tidor mati... Mem , mem sila jawabbbbb






ADANZ
Dah tanya ker?? Berapa kali ??





TOK NABE
Bakpo tok tok jawab? Demo tok sihat kor??? Hi hi hi...Kawe gurau jah. Jangae ambik hati deh.





ZINO
Apasal kaum wanita yang kena jawab??? Musykil weh..





REDZA
Kak pB suka kalau yang baca blog kak pB ni gembira. Hidup mesti happy , kan.


Apasai no komen , adik weh??





ADIK JA
Hi hi hi. Tapi buleh tolong kira , kan


Ha ha ha

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...