28 September, 2009

LEPAS RAYA




Orang kata kalau stress sangat pasal kerja , kita ambiklah cuti.

Cuti cuti bersama orang yang tersayang.

Bila balik semula ke tempat kerja , fikiran kita tenang , hati kita bersemangat.

Idea pun berlambak lambak ....


Tapi


kalau dah banyak hari sangat berCUTI , memang lemau jer badan.

Fikiran pun makin tak aktif pulak jadiknya ....


Nasib baik , password pC ni masih ingat.
kalau lupa , memang wajib sambung lagi cuti ni .....

19 comments:

Yunus Badawi said...

yes aku first

Yunus Badawi said...

Ingat dah tak ingat jalan balik hehehe

tasikmerah said...

hr ni aku rasa terkial2 sikit sbb jadual harian berubah. pagi nk kena bfast. tghari nk kena lunch. he he.


.

hani@debumelukut said...

yer lahhh..liat sungguh nak mula keje ni...

hani@debumelukut said...

yer lahhh..liat sungguh nak mula keje ni...

Achu Tra said...

sehari sebelum rayo napok demo dgn abear di banggol..kughe lebih pkl 11 pagi..nok tegur dok seberae jalae lah pulok..ambo gi ziaroh kubo tok ambo di banggol..

Zareda Norman said...

zar pun dok mencari en mood ni

Webmaster@Echam said...

hehhehe.. syoknyer.. arini saya cuti lagi TAPI esok dah keje.. huwaaaaaaa....

Zaki said...

tak ingat paswoord PC tu ok lagi, ni ada yang tak ingat jalan nak ketempat kerja.

TokNabe said...

kalau boleh nak sambung cuti lagi... biar lagi tenang fikiran..hehe.

zino said...

macam nak sambung cuti je....

endiem said...

banyak sangat cuti pun kadangkala bosan jugak.Kome kalau dah cuti lama nanti pelanggan tak kenal pulak.

inahar ali said...

salam pb..tq for the wish!nice poem.. selamat ari raya wat pb sekuarga ye!

Rohaniah said...

tu la PB...tok leh nak fikir banyak2 rasanya sbb masih lagi in holiday mood...

Happy belated anniversary....semoga kasih sayang PB dan Abear tetap segar mekar sehingga ke akhir hayat...

pB said...


KAK WEAR

sgo'tie lar , dhe cuti lamo kakloh, otok jadi lemau jer....

Thx f the doa

pB said...


INAHAR_ALI
Selamat Hari Raya juga ..

Belum terlewat lagi, kan





ENDIEM
Betul tu. Kalu lagi lama , no telefon team pun boleh lupa nie ....





ZINO
Cuti tinggal ciput jerrrr. Tak leh ambik sewenang wenangnya... Lepas ni , Tok Ma nak ke Indonesia, so kena cuti lagiiiiiiii

pB said...


TOK NABE
Takut , koho lamo , namo khe' koho srabut otok jahhh ...

he he he





ZAKI
BerDo'Oh lar kalu sapa lagu tuuu





ECHAM
Tak per , lepas ni kita cuti Depavali pulak






ZAREDA
Dah jumpa ker???

pB said...


ACHU TRA
Bakpo tok g tegur ?? Kalu seberae jalae, laung pun dengar tu. Bukae besa mano pung jalae tu ...

Tak po ...
Kalau jupo di Shah Alae , tegur larrr

pB said...


YB
Yup , anda yang pertama. Ingatttt . Mana boleh lupa. Kalau lupa , signboard banyak.





TM
Dah jadi satu hal pulak , mikir restoran mana nak gie , makanan apa nak makan





HANI

Samalah akak , pun sama...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...