29 September, 2009

696



Raya yang lepas ....


Ayat yang sering pB dengar semasa sedara mara 'bersedekah' @ bagi duit raya




"eh , bukae kor limo ?????"
(eh , bukan ker lima)





"eh , mano pulok limo , pak jah ....."
(mana pulak lima , empat jer)





Ada satu rumah tu , dia bantai sampai enam .....
Ayooooo .........
Bila masa nyer pB pregnant nie ...?????








Dan yang menambah perisa pada cerita di atas , si Nurin








"MAMA , Nurin nak babyyyyyyyy"








Kalau lah baby tu boleh dibeli di pasaraya , kan senang ......


17 comments:

adanz said...

hmmmm sian nurin kempunan nak main ngan bebi...

aNIe said...

Kalau dpt lagi sorang pun jadilah PB...dpt laki pun best...sebab Pb pun muda lagik..lagipun..nurin nak adik tu...

pB said...


ADANZ
Hari hari dok cerita pasal baby ...
Haru sungguh dah





KAK ANIE
Bukan tak hendak , tapi masih belum ada reseki...

pB said...


KAK ANIE
Akak tolong doakan , nyer

hani@debumelukut said...

time muda lagi ni, go ahead laa..tak rugi anak ramai.

pB said...


Hani
Akak tahun ni dah 37 tauuuuuuu ...
Hu hu huuuuuu

zue said...

sedangkan umur 40..masih boleh lagi inikan 37.

Rumah Kuning said...

dapat sore duo lagi pun molek jugak.molek anak ghama nih.hehehe

aNIe said...

PB...Insyaallah...akak doakan...suka tgk kawan2 dpt baby...

Yunus Badawi said...

37 tu kira muda lagi. Emak Adam lagi tua dari tu masa lahirkan Adam. Alhamdulillah selamat.

TokNabe said...

Ada kata penguat dalam dua ayat terakhir tu.

Kak Elle said...

Bagi lah permintaan Nurin tu kesian dia....hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila lagi kak...hikss :)

Ordinary Superhero said...

Eh eh...artis sekarang ramai yang ada anak angkat walaupun tak kahwin. Macam senang aje...depa gi beli kat pasaraya kot?

McBudu said...

Boleh beli baby di Pasaraya...Baby Johnson

Webmaster@Echam said...

Pb,
Teruskan usaha. Lambat lagi tempoh expired tu... hikhikhik....

Rohaniah said...

go for it PB....bila lagi nak pegang budak kecit semula hehehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...