30 September, 2009

697

Nak kata beraya sakan , tak jugak

Rasanya biasa biasa jer ...



Nak kata , berabis sakan , tak pun.

Masih dalam budget ...





Tapi apasal , dah pokai nie





Gaji lambat lagi ....



23 Oktober baru gaji



Tolongggggggggggggg

16 comments:

achik said...

saya pun dah pokai.. err tp sebab baru lepas bayar yuran belajar.. huhuhu..

~0~ said...

tologggggggggg....
saya tolong teriak skaki kak...

Webmaster@Echam said...

hahhahaha.. nasib baik gaji saya masuk bila habis cuti raye. Kalau tak sama-sama pokai....

McBudu said...

PINJAMAN SEGERA TANPA PENJAMAIN. FAEDAH RENDAH. SILA HUBUNGI 019 22877XX (ABANG LONG)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kami gaji 8hb ni..hahahaha..sila jangan jelez..hikss..

tak buat open hse ka?
nak gi jalan raya ni...huhuhuhu

p/s: kes tak puas beraya

HappyIrfa said...

ME TOO..PINJAM DUIT RAYA ANAK LAH NMPK GAYANYA.HEHE

endiem said...

Cuba check bawah tilam ke, celah lipat kain ke kot ada lagi saki baki terselit disitu.

risanur said...

kena bersabar la kak pB...sama2 ka kita pokai pas raye...kena berpose 6 syawal la nampaknya...

Sha said...

salam:)
masalah yg dtg setiap kali lepas raya. cuba cari kat celah almari tu, mesti terselit 2,3 ketul.

zareda said...

bulan depan gomen gaji cepat 8 hb.. lepas tu nganga sampai hujung november . nasib baik dapat tunggakan gaji.. bereh jer

kakpah said...

tak dapek den nak nolong do...

Mak Su said...

saya pun pokai dah...gaji dapat cepat utk sambutan raya, tapi semua based on gaji, bukan ada bonus ker hapa ker... huwaaaaa. gaji bulan 10 dapat betul2 ujung bulan...sob sob

rumah kuning said...

cu tengok bawah lembek tu. kot ada setepek duo.

Uncle Lee said...

Hi PB, looks like everyone exceeded budget for the hari raya....just hang on...October arriving fast. You'll be fine. Lee.

ahni said...

tu 23 hari lagi tu....

Masy said...

sy ni pon tgh bjaga2 ni takot tak makan pulak bulan dpn ni kak hehehehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...