20 September, 2009

SUATU HARI DI HARI RAYA


Salam semua...


Dah banyak hari tak sempat nak update blog. Keluar rumah pagi , balik lewat petang. Bila dah ada kat umah , letih pulak. Mata pun cepat ngantuk. Asyik cari bantal dan katil jer.


Raya pertama dihabiskan dengan melawat sanak saudara dari kedua belah keluarga. Makan tak yah cakap ler. Kebanyakkan rumah , menghidangkan nasi dagang. Satay hanya sebuah rumah. Kuzi dua rumah ...Kenyang dari tengah hari hingga ke malam.





Tema keluarga pB , kuning dan coklat.
Ini gambar di pagi raya ...





Ini pula sebelum ke masjid untuk menunaikan solat sunat
aidilfitri....





pB dengan kawan kawan sekolah.
Ada sorang tu dah hampir 20 tahun tak berjumpa ...





Ini pula , pB punya family lah ....


Hi hi , sekali sekala ambik gambar romantik di a mor ....
Tak apa kan ....



No comments:

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...