20 October, 2009

711


Sejak balik dari Hari Keluarga tempoh hari , pB batuk.

Batuk berkahak pulak tu.
Bahana melantak durian percuma .....

Rasa nak pecah dada nie.


Pagi tadi , sebelum datang kerja , sempat bedal 10ml ubat batuk Bena.

Cepat sungguh ubat tu bertindakbalas dalam badan.


Masa driving tadi pun dah rasa semacam.
Melayang jerrrrrrr.


Bila dah laloq , seronok pulak pandu kereta ni.

Tekan minyak , tengok tengok dah 140km/jam.

Sib baik tak ada operasi polis trafik pagi nie.

20 comments:

Anonymous said...

R U OUT OF UR MIND, DRIVING @ 140KM/H...
DON'T DRIVE WHILE UR ON DRUGS...! -IP-

endiem said...

overdose?

pB said...


ENDIEM
Dah overdose ker tu ?? Rasanya makan ikut sukatan yang betul tu.

pB said...


ANON
HE HE HE. SALAH KER???

Achu Tra said...

woo...140km/jam laju tu kak wehh...Puchong -Shah Alam 15 minit jah tuu..jange dok tebeng buak laa semula2...ingat lah orang2 yg tersayang...

pB said...


ACHU TRA
Sekali skalo , tak po rasonyo.

dlt said...

ni dah masuk kategori drink and drive nih.. bahayaaaaaa......

pB said...


DLT
Boleh disamakan , ker???

manlaksam said...

Lain kali jange buat lah mek oiiii.....bahayo!

Yunus Badawi said...

Clear ke jalan pagi tadi sampai boleh tekan 140? Selalunya kat situ nak dpt 100 kph pun susah huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ish..bahaya neh..eliss tak lalok pun tekan 140 gak..mcm mana kalo lalok erk..hahahaa

KAMATO said...

ooo...patutla mat rempit suka beli ubat batuk...he he

TokNabe said...

Kekadang ubat batuk ni buat layan tidur best jugak..... jangan sampai lalok udah ler.

pB said...


TOK NABE
Sapa di pejabat , asyik ingat katil bata jah ...






KAMATO

Iyer ker?? Tak tau la pulak gitu ceritanyer





ELIS

Demo tekae 140 mano di Shah Alae nie??





YB
Ari ni lane belah kanan sekali , clear. Tu yang sakan tekan minyak tu.





POK MAE
Hi hi hi. Keno ikut kato Pok Mae lah lepas nie

tee said...

ubat Bena tu memae lar sungguh berkesan.. minum jer terus rasa nak tido... hehe.. tu yang tee malas nak makae ubat batuk tu.. minum air nyior muda jah.. :)

pB said...


TEE
Molek ko kalu batuk , minum air nyor mudo?? Mano nok cari nie???

Anonymous said...

Niat minum untuk nak hayal haram ni...niat minum untuk ubat tak pe..
jangan buat mcm tu lagi walau pun terdetik kat hati best minum hayal jatuhnya haram walaupun benda tu halal...

contoh:-kita makan ayam goring tapi dihati terdetik atau terbayang yang ayam goring tu kinzir maka hendak lah dibuan ayam tu kerana jatuhnya haram dah.

ingat tu hendak lah kamu jauhi benda-benda yang mengharamkan..

jangan ketagih dah le...nanti jadi muda mudi zaman sekarang suka isap dada...itu kata sami velu.

Mak Su said...

huish pb, jangan laloq laloq ek

Tie said...

Adoi.... ubat batuk gitu bahaya.. memang boleh buat ngantuk!

Kalau ada asthma boleh terus semput!

tee said...

pasar borong selangor ni belanar nyior mudo... hehe..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...