28 October, 2009

716




Ahad lepas ....

Di rumah adik pB kat Saujana Puchong


Adik : Semalae , Abg Chik (anak dia yang no 2) balik skoloh , bagitau "burung" dia sakit keno pijok.


Masa dok sembang ni , Nurin ada kat situ tengah dok tengok kartun .



Dengan selamberger , Nurin tanya



Nurin : Abih tu Ayah Chik , matiler "burung" tu ?





Nak pecah perut ketawa .......



Adik : Ayah Chik tengok doh , "burung" tu ok jer ...







Adoi larrrrrrr




************************************************************
Nota tambahan : Esok pB cuti . Tak kerja , so tiada n3 baru untuk esok. Harap maklum.
Nak ronda ronda Bandaraya Kay El ...

************************************************************

13 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahahhaha..sian bebird :)

~0~ said...

adoi...heheheh

sakit tue...

Pak Man laksam said...

Hahahaha......tak leh terbang nanti susah nak cari makan.

Webmaster@Echam said...

Adoilahhhhhh.....

ummu masyita said...

hi hi.tulah keletah anank-anak..

rumah kuning said...

kelakar si nurin.
wahhh...nak shopping utk raya haji ke?

CikguZue said...

budak2 macam tu la,kan. hihi

izman said...

budak2 jantan mmg camtu, lasak. ok punya tu.

shafarina said...

yeah shopping...


deting anytime je kak pb... roger jek

Yunus Badawi said...

Besar mana Abg Chik ni?

Yunus Badawi said...

oh ya selamat meronda2 di KL.

maiyah said...

ekeke..

idahani said...

alamak pb..x terlambat lagi kot nak wish belated happy birthday..moga pjg umur n dimurahkan rezeki dan sihat sokmo..amiinn

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...