03 November, 2009

722

Kalau waktu memandu , pB suka dengar FLYFM.
Walaupun , lagu yang depa dok pusing tu lagu sama jer , tapi kira orait lagilah.
pB suka dengar perbualan Dj Nadia , Ben dan Prem tu.
Santai jer.
Isu pun tak lah berat mana pun.

Pagi ni , Prem dok cerita.
Mana entah dia baca , mayb kat internet kot.

Ada sorang celebrity ni , orang putih lah kan , kalau tak silap pB , pemain bola sepak.

Dia dengan dua orang lagi kawan pie makan tengah hari kat satu restoran ni. Depa order the finnest white wine dan banyak lagi makanan (makanan omputih , tak reti nak sebut pun).

Untuk makan tengahari selama 79 minit (sejam lebih sikit jer nie) , bil mereka mencicah harga





RM SERATUS ENAM PULUH RIBU !!!!!!!!!!!!!!!!!!.





Service Charge saja RM EMPAT RIBU.

Kalau kat sini , RM160 ribu tu dah boleh beli RUMAH TERESSSSSSS ....

Ayooooooo ......

Banyak sungguh lar pitih demo nie ........

Baghu ni g makae kat Seoul Garden keno 65rial pun , sero nok cekik doh.



16 comments:

shafarina said...

gaji diorang ratus ribu mingguan

bolehlah :D

kakcikseroja said...

RM160k.. huh! kalau dapat kat kakcik.. boleh setel utang..

Masy said...

mak aihhh makan ape mahal camtu tu? dinosaur?

MA said...

pB : Takat 160k untuk billionaire tu macam kita beli kropok lekor kat pasar malam lah...

Roman Abramovich tu tuan punya kelab bola sepak Chelsea...


http://www.tmz.com/2009/10/31/russian-billionaire-bill-money-cash-roman-abramovich-chelsea-football-club/

Webmaster@Echam said...

Gaji diorang dh berapa seminggu. Setakat RM160K tu macam makan pagi kita je agaknyer. Tapi kalau cam tu mmg tahap kaya gilerrrrrr........

atty's said...

mak aii..dasat tul ..

Pak Man laksam said...

Kayo sungguh,,,,,

Yunus Badawi said...

Duit - easy come easy go.

maiyah said...

makan sampai puluh ratus ribu.. kalo duit berkepok2 mungkinlah kot :)

Achu Tra said...

loh gi lah...lo ni buleh laa demo make sapa beghatoh ribu...pitih tok beghabisae...seksok ???

MOKCIK AZWA said...

mak aii...kayo giler depa nie kannss.. klu bagi duit tu kat fakir miskin banyak gak dapat pahala.

TokNabe said...

Pitih pitih demo tu dah tak tau nok tohok mano doh.....

Kak Elle said...

mmg kalau ada duit sebanyak tu mmg syurga kan?

Zareda Norman said...

org duit berlebih ni tak heran bayar 160 k tu.. kita ni duit ciput RM16 pun sayang

Che Ma said...

punyala cm terkesima sampai tengok details bil tu... yg mahal tu champagne & wine wei la puluhan ribu RM tu... Nellos tu mahal, hari tu Beyonce makan pun cecah ribuan... cannot imagine... cm nak beli langsir rumah pun fikir mcm nak buat rumahhhh

pB said...


CHE MA
Nellos?? Gapo rima tu????? pB nok beli langsir kat Macy's tu pun 10 kali masuk kedai. Masuk , tok jadi. Masuk tok jadi. Sero supo rugi jah kalu beli kain hok mahal mahal.Hi hi hi....Dasar kedekut sungguh !!!!





ZAREDA
Betul tu. Kalau nak shopping , fikir betul betul. Kalau perlu sangat baru beli.






KAK ELLE
Agak agak depa ni , tidur pun atas duit , kot?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...