06 November, 2009

725

aBear asyik dok tanya


"Dah mintak tukar ke belum?"
"Kalau nak mintak tukar , mintak lar cepat cepat..."


pB pulak

hati asyik dok berbalik balik....

Kalau tukar , ok gak , sebab dpt ilmu baru.
Kalau tak tukar pun ok gak , sebab office nak renovate baru. Nak gak merasa dok office baru.


Tukar ke tak ??
Tukar ke tak ??

Tapi nak tukar ni , bukan perkara mudah. Nak kena dapat persetujuan dari AGM dulu. AGM lak , esok dah nak gie buat Haji ....
Kalau AGM bagi Syarat
Setuju tapi dengan ada pengganti ,
memang tak ada harapan ler.

Hmmmm ...
Dilemma sungguh nie

9 comments:

Mak Su said...

susah gaks ni pb nak decide, kena buat istikharah ler jawabnya...

Anonymous said...

KALAU NAK TUKAR SEBAB NAK LARI DARI MASALAH..TU BUKAN JALAN PENYELESAIAN...BAIK BERTERUS TERANG..SAYA BOLEH BANTU.

..yat..

Webmaster@Echam said...

Emmm.. berat ni. Pb try wat istikharah dulu. I'allah nnt dipermudahkan pB buat kptusan....

sya said...

Buat solat istikharah

TokNabe said...

Kena fikir betul2, jangan main lambung duit syiling je. Kepala ke ekor...

maiyah said...

dilemma gak ye.. moga akan dpt petunjuk :)

Anonymous said...

Kalau kita rasa senang, selesa, tenang, tiada ganguan fisikal or mental makanya eloklah stay saja kat situ. Jika dapat rasa suasana opis barupun tapi yang adonya situasi masih lagi ditahap lamo makanya baiklah beredar dari situ...apa2pun keputusan yang pB buat semoga ianya baik utk diri dan juga masa depan pB -Make ur frends close not ur enemies by MAFIA'KL

DrSam said...

tepuk dada tanya selera. Kadang-kadang kita kena berhijrah untuk lebih maju kehadapan.

Semoga pB membuat pilihan yang tepat.

zino said...

bertukar utk kebaikkan OK la... mana tau rezeki bertambah di tempat baru...

zino dah tiga kali tukar jabatan.. memula nak kena tukar dulu seram juga.. tapi sekarang ni tukar le kemana rela kan je.. hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...