18 November, 2009

736

Camner nak install NUFF NANG kat blog ????

Ada saper saper buleh tulung ker ???

13 comments:

atty's said...

kena sign up kt nuffnang.kt situ ade ajo .

oren... said...

nak tambah side income ka nih??

KV said...

nau fang tu gapo

AyunasiA said...

apa ke benda tu?

achik said...

sign up pastu tepek code kat template je.. :)

~0~ said...

kena register nuffnag dulu kak..pastu amaik kod dia past kat blog kat bahagian html..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak payah install kak..gi website nuffnang register dulu..pahtu dlm tu ada tutorial nak buat masuk lagu mano..x faham, meh tanya saya meh :) yang penting kena reg dulu

HappyIrfa said...

ari tu mintak tulun luna yg buatkan

MOKCIK AZWA said...

mokcik nak buat tapi access denied...huhuh

Hanisumayyah said...

Sonang yo...pejam mata leh buat kalau tengok tutorial dia...

MrsNor said...

senang aje...kat nuff nang tu ada ajar dah step by step.. letak ler dpt duit free sambil main blog. akak dah 2 kali dpt duit dr en nuff nang ni. seronok dpt duit free

yushida03 said...

nuff nang tu gapo dio

<-- darat sungguh

kakLuna said...

mula2 kena la sign up dulu kat nuffnang, pastu cari menu 'add ads' situ ada code html.

utk buh kat sidebar, add page elements, add HTML. copy paste code yg nuffnang beri kat dlm tu.

utk buh kat header rumit sket..sket je..cuma gi kat Edit HTML dan cari perkataan head (kat bhgn atas code), pastu paste code nuffnang . save templates. pastu ok la.

jgn expect dia kuar terus iklan nya tau, sbb nuffnang akan pantau terlebih dahulu, kalo dh kuar iklan tu maknanya dorang dh approved la blog akak ni :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...