19 November, 2009

738




Mana satu orang laki - laki @ suami suami prefer


a) Jaga perut mereka melalui masakan


b) Jaga hawa nafsu mereka





You orang lelaki ni , prefer yang mana satu ??????

Dan kaum ibu ibu , yang mana satu yang anda prefer , senang buat.


Jaga makan minum atau penuhi kemahuan suami anda ...

TAK MAU JAWAB JAGA DUA DUA ...

SEBAB pB SURUH PILIH SATUUUUUUU SAHAJAAAAAA !!!!!

20 comments:

hazila said...

ermmmm....susah juga nak jawab ni. Sebab lain org lain kemahuannya.

Webmaster@Echam said...

Saya jaga 2 2...

Hanisumayyah said...

Lebih senang jaga yg kedua..terutama bagi yang bekerja..mau kejar masa...jimat tenaga..eh iyer ker? ahakss

~0~ said...

dua dua penting kak...

MOKCIK AZWA said...

ayoyo amama...yang ni memang tak bleh nak buat pilihan sebab memang takde pilihan...kena buat dua2 muahaha...

patutnya soklan mu PB..kalau tak sanggup yang pilihan kedua tu, sanggupkah anda merelakan suami anda berpoligami untuk memenuhinya???

zino said...

kena jaga dua dua.. tak ada pilihan lain hehe

aintsuperwoman said...

I prefer jaga yang (b)!!!!!!

sebab :-

from now on kitorang kena diet!! hahahaha......

xiiinam said...

Dua-dua kenea dua-dua sama menjaga....baik makan, baik dimakan atau memakan....

Jangan ada salah seorang yang makan hati...


Kena sama rasa...

he..he..sekian komen dari pasangan veteran...

maiyah said...

jaga makan sendiri huhuu, takde laki :D

Zareda Norman said...

jaga yang kedua.. sebab zar malas masak...

naz ilyn said...

salam... zahir dan batin ni dua-dua kena jaga... dua-dua kena makan.

yushida03 said...

terlebih jaga hok (a), akan effect kpd (b). so balance kena ada. timing kena pandai, prioriti berbeza bergantung kdp situasi. tp gak musim2 hujan gini, dua2 (a) dan (b) laju!

jamri said...

jaga nafsu perut

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

:-)

aNIe said...

Bergantung pada kehendak suami...yang mana dia pilih...hehehe

Ordinary Superhero said...

Saya nak yang SANTAP....santapan rohani dan jasmani, boleh?

~adeQ~ said...

jaga yang kedua...sebab selalunya yang pertama tak sempat buat....tapi kalau masak tu, kena make sure sedap!

Achu Tra said...

payoh jugok oghe ttino nok pilih nih...hhmm..

HappyIrfa said...

yg no 2 kot lagi senang.sbb yg no 1 x pandai sgt.tp sbenarnya ke dua-dua tu penting.so kena mahir jugak yg no 1..belajarlah

KAMATO said...

ha..ha...2-2 PERLU.......

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...