02 December, 2009

743

Salam


taip , delete
taip , delete

kejab nak citer pasal baby
kejab rasa mcm nak citer pasal peniaga kat pasar MPKB

last last
diam
tengok channel 952 , cerita Korea ...

17 comments:

Yunus Badawi said...

Komen delete

komen delete

last2 ni ajelah hehehe

Yunus Badawi said...

Yes saya first kat sini kali ni!

cikgu_math said...

huja-hujan ni.. layan citer korea best jugak kan...
Full House ke, my girl pun okay...
tapi kalua dah start, sukarnya untuk stop!

MULAN said...

channel 952..?? mana dapat channel tu.. astro ke, awat saya tak dapat..

Mr PenyuBiru said...

taip delete taip delete.siap satu n3.hehe

~0~ said...

xde mood ek kak???

Masy said...

pulaaakkkkk~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak tengok citer korea!

pB said...


ELISSMIE
Hik hik , saloh larr. Bukae crito Korea tapi crito Jepun..

Handsome heroooo !!!
Tapi crito sedih ...
Asyik nok nangis jah maso kelih , tapi keno kontrol sebab kat pejabat.





MASY
banyak sangat serita dalam fikiran , sampai tak terkeluar untuk ditaip.

pB said...


~O~
Bukan tak ada mood , tapi byk sgt story sampai tak terkeluar untuk ditaip

pB said...


BLUE PENYU
Bijak kan?





MULAN
Ini channel yang kena bayar 9 ringgit lebih tu. Additional channel

pB said...


CIKGU MATH
Bukar Korea tapi Japang . Movie bukae bersiri. Crito pasal penjaga mayat.

maiyah said...

kakak sy suka tul ngan cite korea ni, pernah gak pnjam vcd.. mak aai byk nya episod

naz ilyn said...

salam... channel indon mahu gak RCTV okeyyyyy..

tulipurple said...

uik..citer baby?citer ape plak tu sis?

tchersally said...

Salam,

uikkss..nonton di opis..huhu..hati2..nanti bos nampak..hehe

adibah said...

jangan tunggu lama2... nanti luper.. hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...