29 January, 2010

788

Ingat lagi entry 759 .



N3 tentang member pB yang cintan cintun dengan ofismate dia tu.
Ofismate tu kebetulan pulak suami orang tu.
Dan member pB tu putuskan hubungan.
Memang itu lah jalan yang paling baik pun.
Jangan dok kacau umahtangga orang , tak baik.

Masa lepas putus tu , nampak sangat ofismate tu macam 'lost'.
Member pB pun sama gak yang sebenarnya.
Lost ...

Tapi


Latest news yang pB dengar dari member pB tu

ExBoyfren member pB tu dah ada penganti member pB.
Ex gilfren dia.
Tiba tiba muncul setelah berbelas tahun putus hubungan.

Member pB bagitau

"Hari - hari dok nampak sikawan tu dok bergayut kat talifon."
"Dpt sms jer , senyum jerrrr".


Hmmm ....

So , pB guess he is in love again ...

12 comments:

Yunus Badawi said...

love is beautiful hehehe

Yunus Badawi said...

Dah siap nak pergi Melaka esok? Jgn lupa kirim salam kat tasek aka Ain.

fizun said...

rezeki dia murah hehe

zino said...

oops kenapa nama anak dara tu yg kluar hehe

maiyah said...

mesti le snyum, org tgh angau heee

tchersally said...

mudahnya dia jatuh cinta..

adanz said...

jenis manusia tidak kenal putus asa... gagal sekali bukan gagal selamanya! hehehe

hazila said...

Patah tumbuh hilang berganti. hehehehe....

abanglong said...

salam pB.. lamooo tak tinggal jejak.dok baca senyap senyap jah :)

TokNabe said...

Hati tengah suka...senyumlah. Tengok masa hati tengah gundah gulana, guano.

xiiinam said...

Apabila membaca kisah-kisah 'mid-life scandal' seperti ini....ku hanya mampu beristighfar! Moga dijauhkan...

aNIe said...

Hmm...ada hikmah disebalik apa yang berlaku...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...