28 January, 2010

787

We are going to Melaka this saturday .....
Isnin baru balik Puchong.



Rekemen ler tempat makan best best ......



TasekMerah dah agreed nak jadi pemandu pelancong.


Wheel (eye of melaka) yang besar tu ada lagi ker ?????
Teringin gak nak cuba ....

11 comments:

maiyah said...

krim slm ngam org melaka ye

~0~ said...

wa...penah pegi gak skali...

aNIe said...

PB...nanti jgn lupa naik river cruise...waktu malam disimbahi cahaya...kalau siang nampak pemandangan yang cantik sepanjang sungai...tp akak tak naik lagik..hehehe

Jgn lupa pi Jonker street...banyak fridge magnets yang cantik2...

Pastu cuba Coconut Shake di simpang Pulau Gadong Klebang...sya kata sedap...

Rohaniah said...

tok beso lagi Melako tuh...huhuhu

sya said...

Kalau tak silap EOM kat Melaka tu ditutup sbb ada kes undang2 wallahualam kena tanya org yg dok kat Melaka.

Kak sya pun kat Melaka hujung minggu ni

shafarina said...

selamat berjalan kak pb


kita minggu ni dok rumah ajer.. spring cleaning.. :D

Yunus Badawi said...

Jgn lupa pergi makan ikan bakar. Ada banyak tempat tapi boleh tanya tasekM tempat yg paling bagus.

oh ya kirim salam kat tasekM, Darren dan MC.

Enjoy your trip!

xiiinam said...

Kalau Tasek nakal....cubit je!



Cakap dengan dia, cikgu dia suruh cubit!

risanur said...

selamat bercuti kak pB...semoga bergembire...

pB said...


RISANUR

Tks Risa. Harap harap tak ada perkara perkara yang boleh menganggu gugat perasaan (biasalah kdg kdg benda kecik pun boleh buat gaduh)...Hi hi hi

MOKCIK AZWA said...

selamat bercoti2 mesia.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...