03 February, 2010

791


Tadi dok guggle guggle .


Cari kepastian tentang cuti sekolah bulan nam nie.

Ada dua cerita tentang tarikh mula cuti sekolah.


Last last call Khidmat Pelanggan Kementerian Pelajaran.

03 77237070.


Confirm cuti sekolah akan bermula dari 5 June hingga 20 June.


Then saja gatal - gatal mulut tanya pasal tarikh UPSR.


Terkejut tahap maksima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tak beraya larrr tahun nieeeee.


Sebab nya


UPSR akan bermula dari 21 September hingga 23 September.
12 HARI SELEPAS RAYA PERTAMA .


Then satu hal pulak , minggu nak raya tu minggu cuti sekolah.
Seminggu cuti.

Kenapa tak cuti sekolah tu bermula dari 10hb September hingga 19 September ????
Arghhhhh ......


pssttt....
nota untuk diri sendiri...
Puasa pun belum dah sibuk pasal nak raya .....

11 comments:

Yunus Badawi said...

Tahun ni balik raya kejap ajelah. Bolehlah dtg raya rumah saya hehehe

maiyah said...

hehe.. raya sehari je

OO said...

oh oh..thank you for the info..anok kak wani pong ambik upsr..ada alasan balik raya semeta..tahun ni turn beraya kat kualer teheheee...

aNIe said...

PB...ibu bapa yang ada anak2 yg akan mengambil peperiksaan kenalah merancang cuti...kan PB...

Tapi takpe...UPSR seminggu je kot...pastu boleh beraya semula...hehehe

pB said...


KAK ANIE
Yang penting , boleh balik kampung. Beraya kat sana. Memang sekarang ni dok merancang bagai nak rakkkk ...!!!!

He he he

pB said...


KAK WANI
Wahhh ... Kesian kor che abe Kak Wani. Hik hik hik. Mugo mugo anok kita maso tu dok bersedio ...

Mok sedih sebab tok leh rayo lamo lamo..

Hu hu huhuuuuu

pB said...


MAIYAH
Nak balik Kota Bharu pun dah ambik masa dua hari. Hu hu hu

pB said...


YUNUS
Insyaallah. Kalau dapat di pujuk aBear tu , memang teringin sangat nak jumpa Mem tu ... Dan nak jugak temukan aBear dengan YB.

TokNabe said...

Time cuti tu nanti tentu cikgu2 pulun habis..... sbb naik raya nanti nak peksa. bye..bye..cuti, :)

MULAN said...

takpo pb... buleh adjust awa2.. takdok lah nanti tersedu2 nak coti gitu nanti..

jue mj said...

hmmm... mmg sakit ati cuti raya ni sekejap sgt, siap ada pekeliling utk sek tak leh amik cuti peristiwa/ganti byk2 ari...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...