806

Was talking to an old fren of mine just now.
Hampir dua jam dok berborak


Lenguh pipi dok ketawa ....


Mengimbau kenangan lama ...
Mengintai cerita lama ....




Terdetik satu perasaan di dalam hati


Sedih
Sayu




I miss the old daysssss...


I miss all my frens ......



Persoalannya
Adakah mereka juga merindui pB
seperti mana pB merindui mereka ....


Adakah mereka juga mengingati mereka
seperti mana pB mengingati mereka .....

Comments

risanur said…
selalunye kalu kita rindu mereka, mereka juga merindui kita...
maiyah said…
sudah tentu
kakcikseroja said…
Salam pB..

seandainya kita ikhlas mengingati mereka, mereka juga akan terkenang2kan kita.. :)
Mak Su said…
tentu ada terselit2 juga di hati mereka tu
aNIe said…
PB...itulah selalu yang terdetik dlm hari kita bila memikirkan zaman2 persekolahan yang ceria...
Mummy Rizq said…
dah pasti merekas pun merindui.. memang seronok mengenagkan kisah2 silam. sometimes yang pahit pun boleh jd manis bila dah lama lama kan...
tchersally said…
missing d old days too..
Che Ma said…
cm terputus hubungan dgn kawan sekolah ZS.... heran berkawan punyalah rapat selama 5 tahun... bila habis SPM terus sunyi sepi tanpa berita...harap mereka semua gembira dan happy dgn kehidupan mereka.. kalau jumpa mesti malu giler

makanya sekarang cm ni tak ramai kawan... nasib baik ada family kalau tidak ntahlah nak sembang dgn sape he he

pb is very lucky to have many friends....
Kunang-Kunang said…
Bila kita terkenangkan kawan lama mesti kita terbayang wajahnya semasa kita berpisah dulu.

Tapi hakikatnya mungkin rupa dia dan berubah. Maklumlah usia bertambah. Masa dulu kita tinggalkan dia, dia sihat walafiat, tapi mungkin bila kita jumpa kali ini, dia tidak sesihat dulu.

Popular Posts