19 February, 2010

807



Memang dah jadi kebiasaan , beli ikan ayam untuk seminggu.

Dan biasanya beli lauk pauk ni lepas balik kerja.

Tak beli pun kalau hujung minggu.

Sebab tak sanggup nak beratur berbaris panjang

masa membayor.




So, yesterday memborong lah.

Ayam dua ekor.

Udang 20 ekor (siap kira).


Balik memborong, letak barang dalam sinki

terus hantar mak ke masjid.

Balik dari hantar mak masjid , terus bersilat di dapur.


2 comments:

aza ni said...

salam pB
mujur peti ais saya takat 2, tingkat,kalau besar lagi mahu tiap 2 minggu top up...

Sally said...

fresh nampak ikan2 tuuuu..menu ape?

Hmmm

Entry lepas perasae nok post kat fesbuk , tok leh sebab fren waktu pejabat kul 830 pagi. kul 900 tok masuk lagi pakat dok lepok kat bo...