16 March, 2010

822


Salam semua






Tadi masa dok lepak lepak minum pagi kat pantry , member datang bawak plastik beg .








"Nie , ada orang bagi kek"
"Saper ?"
"Bukok ler kotok tu "




Member tu pulak buat lawak


Ada yang bagi kat dia sebab cermin kereta dia pecah.
Kebetulan memang semalam cermin kereta dia pecah sebab terkena batu (ada yg potong rumput) kat kompoun pejabat.
So , pB dok ingat orang tu bagi kek kat member sebagai ganti rugi.

Dalam hati , kalau ganti rugi patut tulis " I M SoRRy" dan bukannya "Happy Aniversary"

pB masih lagi 'blur'

Last last member tu bagitau ...




aBear datang tadi , dan bagi kek ni untuk pB ...







Hmmm ...



Terima kasih banyak banyak.
Tak sangka sungguh ..............

Malam ni , kita gie tengok wayang nyer , aBear .....






Surprise Kek Untuk Belated Aniversary

14 comments:

shafarina said...

eiiiii sweeeeetttt gestureeeeeeee


mesti pb tersipu2 maluuuu.. merahhhh pipi gituuuu


**tompang hepi

Kak Nora said...

Salam bB,
Surprise buat isteri yang dah mula merajuk...abear pB ingat pun....siap dengan doa..ameen.

relevan said...

Sedapnye kek..komen tak boley panjang2 sebab dah masuk tengah bulan ni..hehe!

TokNabe said...

Mesti suko sangat tu...

Mak Su said...

happy anniversary pb.... tahniah :)

achik said...

kira romantik gak la husband kak PB kan.. hehehe.. :)

Sha said...

salam:)
hepi anniversary.... smoga jodoh berkekalan. Amin.

senyum sampai ke telinga tu....:)

zino said...

makna nya aBear dalam diam diam selalu baca kisah kisah dalam blog ni hehe...

happy anivesari...

umie@kakyong said...

Pb,,,, happy anniversary... moga panjang jodoh hingga akhir hayat...

wahhh romantika juga aBear pb no...

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pb,

Selamat hari ulang tahun perkahwinan!...dah terrrrlewat.Tapi masih ok kan?

Bestnya dapat surprise kek...he!...he!...

oren said...

waaahhhhhh...best nih..ada suprise gituk...suker..suker..

kalo saya dpt gini, mesti hati kembang kempis 2-3 hari...

risanur said...

romantik la plak...bestnye dapat surprise mcm gini...

~ain said...

sooooo sweeet!!!

heheh.. thn ni ain sambut anni tak de kek pun.. huhuu.. cik abang kata, nakkan kelainan, kalau tetiap tahun ada kek, bosan laaa..

tak best kan mcm tu?

Che Ma said...

aduiiii la... sweet sangat... suprise kek...mcm impian ku jua he he sedappp kek tu berganda2 kan... tapi cm ni rasanya sampai pencen nanti pun tak akan ada kek dtg secara surprise kat opis hik hik....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...