22 March, 2010

827

Assalamualaikum semua
(mcm ramai jer pembaca blog nie).
Entry kali ni pun banyak gambar.
So sorry , kalau u all ambik masa nak download blog nie.

Nak tunjuk photo photo yang aBear tangkap @ ambil
di Hot Air Balloon PutraJaya baru baru nie.



















Tak lepaskan peluang untuk menaiki belon .
Kanak kanak dikenakan bayaran RM 5.
Dewasa pulan RM10.
Beratur hampir sejam , baru boleh naik.


Yang kesana cuma mereka ber3.
aBear , Nurin dan Arifah.
pB have to work.

It was fun , they said.
Walaupun panas ting - ting.










Antara belon yang menjadi tumpuan orang ramai.
Belon yang punyai rekabentuk yang pelik.
Penuh dengan jurugambar , local dan juga luar negara.
Pro dan juga amatur .




Dua kali aBear kesana.
Minat punya pasal.





13 comments:

shafarina said...

Pandai abear amek gambar ek, siap edit lagi. Cantikkkk!

Kita gi sana 2 kali gak, tapi tak bawak kamera... huhu

pB said...


INA
Kak pB tak pergi ... Takut panasss...He he he ....


Dia dlm proses pembelajaran lagi.

MULAN said...

best nya... tapi jauh la nak harung dari kerteh ni.. uhuuu uhuu..

pB said...


MULAN
Memang nampak macam best , kan ...


Tapi rasanya kalau ada diving punya program , Mulan mesti sanggup turun kan....

kakcikseroja said...

Salam pB..

wah.. kat mana tu??? (banyak yang kakcik tertinggal ni..)

Kak Nora said...

Cantik, belon-belonnya.

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pB,

He!...he! dari jauh ceruk rantau orang nak tengok belon panas tu..Auntie yang dok dekat ni tengok sambil lalu...dalam perjalanan balik ke rumah lepas ofis petang Jumaat. Panas-panas ni tak sanggup nak jalan....
Memang cantik-cantik belonnya. Memang rugi kalau sapa tak tengok

aNIe said...

PB...akak tak pergi sebab ramai orang sgt...mengikut kata Ude jem giler...

Belon yang cantik tu mengagumkan...

kayteeze said...

Wah.... bestnya. Yang kepala Darth Vader tu menarik laa..

Ingat Pb naik tadi.. baru nak tanya..

Pak Man laksam said...

Puas tengok gambar-gambar.......

TokNabe said...

comey..comey belaka. Kalu gi sendiri lagi best.

shafarina said...

http://wss79.blogspot.com/2010/03/tag-by-wanie-all-in-ten.html

Tag :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cantiknya...dah terlepas lagi sekali.ntah bila dapat pi putrajaya neh tengok hot ballons!

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...