25 March, 2010

830

Dapat tahu somebody else from this pejabat is reading my blog.
Actually tak lah kesah sangat ,
tapi bila he dah start asking about the song dalam entry 825 ,
hati pB dah jadi kurang selesa ...


Dia siap pasang lagu tu kat pejabat pagi tadi.
Dan tanya macam mana nak cari lirik lagu tu


?????????????


I don't mind dia baca ,
tapi jangan lah act macam you baca ....
Just make don'no sudah ler ...


Ini tak , siap
boleh bgtau pB


INI LAGU JIWA KACAU .....

5 comments:

aNIe said...

OOh...patutlah PB dah buat invitation untuk blog PB...

Yelah...tak syok kan...kak anie pun memang tak mau saper2 yg dekat dengan akak baca pastu heboh2...tak syok kan...kalau kengkawan blog tu lain lah...

Arena said...

errkk dah baca diam2 aaa kan.. apsal lak gi cakap.. saya tau kewujudan blog ramai kawan opis.. never told them that I knew... hahahah..nanti diorang segan lak kan.. kalau saya pon sure dah privatekan kak..

Mak Su said...

baru dpt masuk...semalam tak boleh langsung, sbb hujan kot.

maksu pun ada kawan opis mcm tu, siap dia pong pang pong pang propah..... padahal dia tu pandai ckp, tak pandai jatuhkan idea kat kertas. kalau dia baca pun, diam udah ler.... kecoh lebih. dah tu sibuk2 cerita kat orang, aku baca jer, tak mainlah blogging, buang masa. lepas tu bila maksu kata dpt duit, sibuk plaks tanya, kalau blog nak tulis apa aaa?

maksu suh dia cerita bab basuh pinggan kat dapur. tak suka ler orng mcam tu... oops! sori pB, ter-emo plaks.

sha mintak diinvite juga. http://kaklongsha.blogspot.com/

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pB,

Terima kasih sudi invite Auntie....
Auntie terkejut tengok nama pB tuh....he!...he!...ingatkan si pelakon glamer ...ha....jangan marahh....

Blog Auntie ni pun adalah dua tiga kerat yang kat ofis ni tahu... Auntie tak kisah sangat, dia orang ni bukan dari kalangan yang rajin membaca...so, jarang jarang dia orang masuk baca...Auntie dah warning, kalau dah baca dendiam saja..... takat ni macam oklah... :-)
Komen dia orang:

Rajinnn nya K.Yan dok mengarang. :-)

oren said...

huhuhu...

gitulah..kita rasa mcm privasi kita dicerobohi (waahh..mcm artis plak..)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...