26 March, 2010

831

Salam Jumaat



Cantik tak kasut baru pB.
Kasut ni special tau.
Sebabnya pB hanya pakai di dalam bilik sahaja.







Sebabnya pB berlari dalam bilik jer.
Lari sorang sorang.
Tak main kejar kejar dengan aBear pun.


Sebab bilik tidur kita orang kecik jer ....
Benda ni boleh jadi bahan gaduh , tau.
Sebab masa nak beli , aBear tak berapa nak setuju.
Sebab dia kata dia tau bini dia ni jenis semangat awal-awal jer.

Dia dah siap warning ,
jangan kita bergaduh sebab benda nie...

Treadmill ni bukan yang baru.
Tapi yang sudah terpakai.
Masih elok sebab first owner tu jaga dengan baik.
Sticker pun tak tanggal lagi.



11 comments:

achik said...

nampak cam baru.. cermat betul owner asal tu.. :)

ima said...

wah bestnya pb dah dapat...kira oklah tu...

Arena said...

Saya ada juga alat senaman di rumah.. bukan lah tread mill..
tapi dah jadik tempat sangkut tudung..muahahhah..

oren said...

kena 'lari' betui2 nih..kalo tak abear marah...

TokNabe said...

Kalau rumah sebuah2 ..boleh lari keliling rumah. Jimat belanja beli benda alah tu... tapi dok bandar nak buat mcm mana. Nak gi taman jauh, so benda alah ni jugak le yang boleh menjadi teman berlari.

...jangan hangat2 tahi ayam udah ler. :)

Ordinary Superhero said...

Ha ha ha, kena istiqomah 'benar tuh. Good luck.

Neeza Shahril said...

Ja ingak kor Kak Da pakar kasut tu nok pijok belakae abae takdi.. hehe..

selamat exercise :)

shafarina said...

Macam mana akak cari yg second hand cantik macam ni ek?

Macam ada keperluan nak beli, tapi mahal kan. Takut sekejap je guna.

relevan said...

Pb selalu buat berlari setempat lah yer..?

Mak Su said...

maksu seswai beskal kot,... dah 41 ni, mcm tak larat dah bab lari2

risanur said...

bestnye...
dapat senaman dlm bilik...semoga kak pB bersemangat hingga ke akhirnya...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...