839

Last two days , he said pB "BERLAGAK"

Yesterday , he said pB "SOMBONG".


pB wonder Isnin ni dia nak kata pB apa pulak ....

Comments

Ni kes tak dpt invitation masuk blog ke?
relevan said…
Isnin ni tentu dia kata pB cantik baik dan macam2 lagilah..
Yunus Badawi said…
Isnin ni dia kata pB cun hehehe
Cikgu ILi said…
Eiiii siapakah lelaki itu..

Betul tu...Isnin pB cantik.
Sha said…
salam;)
kes cemburu le tu.... jgn lyn nanti sakit jiwa...
pB said…

KAK SHA
Cemburu?? Tak ada apa yang dia perlua cemburu pada pB...

Terima kasih atas nasihat Kak Sha tu.
pB said…

CIKGU ILI
SumOne dalam pejabat pB ....
pB said…

YB
Kita sama sama tunggu kedatangan hari isnin ini.
pB said…

RELEVAN
Insyaallah , harapnya yang baik baik aja....Tak gitu..
pB said…

O.S.H
Tak tau nak kata ... Blog pB dah open untuk semua ....
-fAiZiQ- said…
hmm... org dengki kt kite..biarkan je lah... dia yg dpt dosa...

Popular Posts