07 April, 2010

843

Baru baru ni , pB ada buat ujian toksin.
Kalau ikut keputusan ujian tu , kandungan toksin dalam
badan pB agak membimbangkan.

pB dinasihatkan untuk mengambil
langkah langkah berjaga jaga.


Sebagai pesakit yang menurut kata,
mulai beberapa minggu yang lepas
pB minum Teh Hijau.


Untuk biasakan diri , mula mula
pB minum teh hijau keluaran Lipton.
Sebab utama , harga nya agak murah.
So , kalau tak habis pun , tak rasa rugi.

Tapi bila dah mula dpt biasakan diri,
pB beli lah yang elok sikit.


So , now pB minum Teh Hijau keluaran
Tupperware.


Ngeh ngeh ....










Jom kita pakat pakat minum
Teh Hijauuuuuuuuuuuuuuu.

11 comments:

TokNabe said...

Sekarang tengah mencuba teh misai kucing. Mula2 mcm langsung tak sedap.. lama2 oklah.

NaqeebLukhman said...

alosss minum teh hijau kooo hahaha

bagus tuuu


jom minum!


ada lagi tak...


nanti nak pergi... huhuhu

pB said...


NAQEEB
Badae koho tuo. Asyik dok makae pain killer sebab tu dalae badae ni banyok toksin.


Maghi lah ...
banyok lagi nieeee

pB said...


TOK NABE
Banyok doh duk tengok teh misai kucing nie. Kito pakat pakat , jago kesihatae.

relevan said...

Apa lak tea hijau ni pB..tea tarikk lah bes..

oghe said...

yat mulo sampai lloni tak abih2 dgn pain killer...

pB said...


N.H.N
pB dengae painkiller tidok buleh dipisohkae'. U know me ....

pB said...


RELEVAN
Teh tarik sekali sekala buleh....

Bapak said...

lepas balik Cameron ari tu, tiap2 pagi minum teh hijau Boh.

skrg dah abis, x beli2 baru lagi...heheh

pB said...


BAPAK
Kena gie beli lah tu ...

azura said...

kalu minum teh hijau tu...letak gula ke..plain?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...