846

I AM MISSING SOMEONE BADLY TODAY ....



DAH PUN CALLED , DAH PUN SEMBANG ,

TAPI THE FEELING IS STILL THERE ....

















Comments

idahani said…
cantiknyaaaaa belog dieeer kaler fefel lagik..
maiyah said…
kene spent time lebih sket lerr
aintsuperwoman said…
Ohh..missing someone is killing. I pernah miss my hubby masa pegi KL 3 hari. 3 hari je!!
Yunus Badawi said…
nak malam Jumaat mmglah mcm tu hehehe
Scorpion61 said…
Missing someone is ibarat makan nasi tanpe budu utk orge kelente, tanpe tempoyak utk temannye perak & tanpe cencalok utk hang melaka so dapatkan lah DIA org yg dirindu semoga kerinduan itu terubat..hemmm - missin'2
pB said…

SCORPION61
Masa tidak mengizinkan untuk bertemu. And pB pun tak tau sama ada dia pun rindu jugak atau tidak pada pB.
pB said…

YB
Apa kena mengena rindu pB pada adik pB dengan malam jumaat?? Kunfiusss tul lahhh
pB said…

AINTSUPERWOMAN
Hi hi hi , dengan aBEar tak lah rindu belah mana pun... Alahaiii.
pB said…

MAIYAH
Adik pB dok Muor. Tak ada kesempatan lagi untuk berjumpa. Just talking talking thru tepon sahaja.
pB said…

IDAHANI
pB pun sukerrrrrrrrrrr
AuntieYan said…
Salam pB,

Tu laaaa...masa dia ada jangan gaduh-gaduh...dah tak de rindu le pulak!

Popular Posts