09 April, 2010

847

Busy giler hari nie.






Letak ...


Bunyiiii ....







Letak .....


Berbunyi lagi .....













Tak berhenti talifon ni berbunyi ......




Dah macam operator talifon dah sekarang nie ....




pB nak tefon yang macam nie ....


SP , tolong ler cariiii

15 comments:

kakpah said...

pB, kalau dapat nanti, oderkan kakpah satu ek!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pun ada kat ofiz ni...nak ker?hikss

Yunus Badawi said...

kalau senyap aje tepon tu boring pulak nanti hehehe

zareda said...

musim kebusyan ni...

zar pun dah start duduk kat ofis senyap senyap setelkan satu persatu

oghe said...

ermmm ... kijo McD section drive thru pun pakai lebih kure gini la jugok.

Tapi pok2 tuh kijo jaghe duk diam..... keno kechek sokmo selagi ada oghe masuk...

zino said...

nama nya pun talipon kena lah ada bunyi hehe

Mak Su said...

rasa nak buang jer tipon, ek.... :)

relevan said...

Bizi sungguh kerja awak yer..

maiyah said...

tension gak kalo bunyi jek kan

aNIe said...

PB...dpt camtu senang...sambil buat kerja pun boleh cakap kan?

qaseh mas said...

Salam pB;
alahai siannya kat pB.
tak dapat saya nak nolong.:)
tapi kesibukan tu kan terasa sangat bila kita dah tak sibuk...

Pak Man laksam said...

Rezeki lah tuuu.....

TokNabe said...

Tu boleh jawab tepon sambil baring ler nanti.

aintsuperwoman said...

masa kita keje dulu, kita sukaaaa sangat tolong receptionist jawab telefon...hehe

Adry said...

kasi enganged jerr... hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...