15 April, 2010

851



Ayahanda pB akan datang petang nie ...

Flight jam 5 10 petang dari KB.....

Will reach EL SEE SEE TIE around 6 petang ...




Budak budak kat umah tu dah

excited giler Tok Ayah nak datang ...







As usual ,

before dia datang dia akan tanya ,

apa benda makanan yang kita orang nak mintak tolong dia belikan ...




As usual ,

murtabak memang tak boleh miss. At least 15 biji , kita orang order.




As usual ,

daging mentah pun , ayahanda akan beli dari sana .




As usual ,

daging kerutuk dari Restoran Hover pun mesti ada.





But , this time ada benda yang TAK USUAL

yang pB mintak Ayahanda belikan ....




Jangan gelak tau ...


pB minta Ayahanda belikan BR* ....






kah kah kah , mcm lar kat Shah Alam / Puchong tak ada jual BR*.


Bukan tak ada , tapi yang pB nak tu , memang pB tak jumpa pun dijual di sini.





Semalam ,

siap sms pada Tok Ayah ,

dia punya particular

dan kat mana nak beli

benda alah tu .....




Dan the best part tu , tok ayah siap boleh talifon


"

D* , kaler coklat tak ada , putih jer ada"
"Boleh ker"







My Father sporting gilerrrrrrrrrr

I love him so much ......

24 comments:

"MULAN" said...

mesti laa.. utk anak ayah kan..

suhaila-ab said...

mende tu?aku dah cuba teka tapi kalau betul itu la yang ayah belikan..huh wonderful man..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hhahaha..dah anak berapa ayah belikan bra yer..putih pun ok laa :) sexy ;p

TokNabe said...

Bereh belako kalu ado ayoh lagu tu.

oren said...

anok ayoh nih...

Adry said...

anak ayah kaaannnn hehehe

shafarina said...

eh eh sporting tuuuuuuu

Scorpion61 said...

***A BIG HUG 4 DADDY***

relevan said...

Anak ayah lah ni yerr..

Zareda Norman said...

oklah tu.. dapat ayah sporting.

Yunus Badawi said...

Bestlah cucu2 dpt main dgn tok ayah. Berapa lama dia kat sini?

psst - kalau martabak atau daging kerutuk tu ada lebih pas lah kat saya sikit. Nak juga rasa yg ori dari KB hehehe

pB said...


YB
Tok Ayah akan berada di Puchong hingga hari selasa .

psstt... meh lah mai umah. pB tunggu.

pB said...


ZAREDA
Dia jarang hampakan permintaan pB.

pB said...


RELEVAN
A ah. Memang pB akui pB anak AYOH

pB said...


ITIK PUTIH
Dah lama tak hug AYOH.

pB said...


INA
Dia memang sporting and slow steady.

ima said...

salam pb..untungnya pb masih ada ayah...ima sejak kecil ayah dah tak de...mujurlah ada suami tempat bermanja...huhu

Che Ma said...

aduiii ingat ko abah..pagi tadi abah call minta mms gambar muhammad...huwaaaa tapi abah cm takle sesporting mcm ayah pb... in fact abah cm ni very the garang very the strict giler sbb bekas polis tapi cukup sekadar mengetahui dia sayang cm....

Pak Man laksam said...

Pok Mae tabik Tok Ayoh!

~0~ said...

hahahha...

xtau nak ckp ape...nak gelak je...hahhahha

kak anie said...

PB...BR tu aper?

Puas akak fikir2kan ...tapi tak dpt jugak

xiiinam said...

Selamat bermanja-manjaan dengan ayah...



:)

Pok Li said...

laaa benga tu ke

tunbegia said...

kasih ibu mmbawa ksyurga,
kasih ayah takdok tolok bandingnye, ;-)

salamm,

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...