22 April, 2010

855

Gambar gambar kawin tak ada lagi.
Masih belum ada masa nak upload.
Sorry gengggg.


Kita tengok gambar yang pB ambil dengan hP pB jer lah nyer.
Mostly gambar ni gambar masa perjalanan dari Semenanjung melintas Laut China Selatan.


















Ini semua gambar di awan biru.
Cuaca memang cantik .



















Dah mula namak tanah dah .
See the river...
SO BIG n LUASSSS

Touch Down.

Dalam terminal ketibaan

Kena daftar dengan Imigresen.
Slip yang diberi ni , jangan hilang.
Kalau hilang , memang tak leh keluar dari Sarawak.
Kena buat report polis , bagai.





Hidup selama 90 hari.
Macam visa lah nie.








Duty free shop dalam airport.
Tak singgah pun ...


Keluar airport, kenderaan sudah pun menanti.
Dari LTA Kuching , kami ke Kota Samarahan.
Berkumpul di sana sebelum bertolak ke Sri Aman.

12 comments:

Rohaniah said...

Bestnyaaaa tengok awan kan PB? Tak heranlah orang suka buat cerita pasal kayangan bagai, sbb ada masanya kumpulan2 awan tu nampak cam bangunan2 pulak...hmmm

Yunus Badawi said...

Lama dah saya tak ke Sarawak. Dah lebih 2 tahun tk ke sana huhuhu

pB said...


YB
Hujung tahun ni boleh lah bercuti - cuti di sana bersama family.

pB said...


KAK WEAR
Raso nok pegae' pegae jah awae' tu.

~0~ said...

ku xpernah ke sarawak kak...

hazila said...

Saya tak suka kalau dapat seat dekat dengan sayap. mengganggu pemandangan je....

maiyah said...

x pernah kesana huhuu

relevan said...

Tentu besh naik belon yer..

pB said...


RELEVAN
Kalau dapat naik MAS , lagi BESHHHH ...





MAIYAH
Jom lar ..





HAZILA
Selalunya seat pB pilih.

pB said...


~O~
Rancang lah. Sekali pun mesti sampai.

shafarina said...

Suker gambar sungai tu.. tu Sg Rejang? Rajang yg panjang ada buaya tu ke?

tunbegia said...

sungguh cantik sayap air asia kanns,

salamm,

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...