860



Masuk tahun baru, dok bising ada bonus ker tidak.

Bila dah dengar ura ura ada , dok tanya berapa bulan , berapa bulan.

Sambil tu , ada lak yang cakap selagi tak dak black n white , jangan dok berharap sangat.


Bila dah ada black n white dan jumlah bulan yang dapat, dok bising 'apasaiii sikit sangat'.
Mula lah dok compare dengan syarikat lain...


Bila dah dpt blacn n white tu , dok sibuk tanya pulak 'apasai lambat sangat masuknya'.


Bila dah sampai tarikh masuk bonus , pakat dok kata ' APASAII DEPA POTONG BANYAK SANGAT'.




Alahaiiiiiiiiiiii

Comments

MOKCIK AZWA said…
Mujur dapat...kitaorang dah ler claim semua kena catu, bonus memang sah2 tak dapat...huhuhu
pB said…

AZWA
Tulah , syukur banyak banyak
kakcikseroja said…
Tak dapat bonus langsung macam kakcik ni.. baru padan muka aku! :)
bersyukur dengan apa yang ada kan PB :)
achik said…
at least dapat gak bonus kan.. :)
jedi said…
ku xdpt bonus pun....last last aku blah kak...
Sally said…
Syukur dgn rezeki yg diperolehi..
zino said…
dah lama di beritau jangan harap bonus .. yg dah dapat pun masih bercakap hehe
Yunus Badawi said…
bersyukurlah kerana masih dapat bonus. Saya bonus air soya bean tu aje huhuhu
relevan said…
Besh lah pB..dapat bonos yerk..heh heh ..blanje!
kak anie said…
Hehehe...serba tak kena pulak...
DrSam said…
kita tumpang gembira

Popular Posts