19 May, 2010

880


Sumthing happen kat pejabat pagi tadi.



Yang peliknya sampai ke saat ini , pB sendiri tak faham kenapa perkara tu terjadi.





Kah kah kah .......





Apa apa pun , mulai hari ini , pB punyai moto





Orang tegur , kita tegur.





Orang diam , kita diam.





Senang gituk ...


Jangan simpan simpan dalam hati ....

15 comments:

Ummi batrisya dan damya said...

yes you are right, orang tegur, kita jawab, orang tak tegur kita diam, bahagia :)

fa*atip said...

tapi kalau orang tak senyum,
kitalah senyum dulu..
senyum tu kan sedekah... :D

aNIe said...

Tapi PB...akak ni susah nak jadi camtu...kadang orang tak senyum...orang tak tegur...akak yang hegeh2 nak senyum...nak tegur...sebab dah duduk se pejabat...hehehe

Yunus Badawi said...

Apa kabar pB? Saja nak tegur sebelum ke surau ni hehehe

Mak Su said...

yezza, kita ambil jalan selamat

zino said...

ikut arus..

xiiinam said...

Pilih jalan bahagia...

Sha said...

salam:}
berbaik sangka le itu yg terbaik....

Sahrul Hasmad a.k.a nbk466 said...

Kalau org (lain jantina) kenyit mata camner pB? ; )

p/s: Jemput ke blog baru sy ya..

PINATBATE said...

Salam ..
saja singgah sini nak tegur Pb...;D

relevan said...

Hai pB..kita tegur ni..jawap tau..

~adeQ~ said...

betul la kak, kang terlebih ramah sangat takut ada yang tak suka...ntah ler....manusia ni kan berbeza-beza....

a kl citizen said...

senyum cukup...
tapi kena ikhlas, jangan senyum sumbing, nanti jadi kes lain pulak

kucingorengemok said...

kalau orang tu tunggu kita tegur dulu...?

aby said...

salam sume ...

nak tegur sume yg ade ...

senyummmmm......

dh kire sedekah tu...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...