889






Malam esok , nak bawak anak anak gie tengok Toy's Story.
Masa tayangan jam 945 malam.
harap harap pB sihat untuk ke 1O1 nanti.




Ahad pula , berhajat nak ke MIHAS.
Last year dah pergi , memang seronok.
Sebab tu , tahun ni nak gie lagi.

Nak pesan , pada yang nak pergi ,
SILA BAWA TROLI .....
sebabnya , semua makanan yang dijual sedap sedap.
Barang sample pun banyak ...

Comments

Sesumpah said…
aww bawak anakanak tgk muvi :D


hv fun :)
kakpah said…
kakpah berhajat nak ke mihas tapi tak lepas2. ada je hal...
AZANI said…
salam pB
amat bahaya kalau bawak anak anakku dalam panggung yang gelap tu....buatnya deme lari si sana jenuh mencari....
TokNabe said…
ada gapo kat MIHAS tu..
kucingorengemok said…
o best ye? alamak, dah lepasss...!
DrSinga said…
kita suka Mr and Mrs Potatohead...
:)

Popular Posts